Hol keressünk szállást?

Szállás » Zánka
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Zánka szállás

Zánka Új Nemzedék Központ Szállásai 4, Zánka

A Zánkai Új Nemzedék Központ szállodái mellett apartmanházakban, faházakban, horgásztanyában és kempingben is bizrosít szállástt vendégei számára.
Apartmanházak: egész éves nyitvatartás.
Faházak, kemping, horgásztanya csak nyári idényben.
Fenyő Apartmanház 14 db. 2 ágyas pótágyazható konyhás apartman. Akadálymentesített száláshely!
Fenyves Nagyfaház: 3 szobás 6 ágya, zuhanyozó, WC, alapfelszereltségü konyharész
Fenyves Kisfaház: 2 szobás 4 ágyas, zuhanyozó, WC,, alapfelsz. konyharész
Napház Solar Faház: [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Zánka Új Nemzedék Központ Szállásai 3, Zánka

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum új neve:   Zánka Új Nemzedék Központ nagy múlttal rendelkező megújult komplexuma gyerekeket, fiatalokat, családokat, szülőket, nagyszülőket; egyénileg és csoportosan egyaránt szívesen vár. Mindenkit, aki egy-két vidám hetet szeretne eltölteni a Balaton északi partján. A Központ nyári hónapokban naponta 3000 ember, télen pedig 600 ember elszállásolását és zavartalan nyaralását, pihenését teszi lehetővé.
A dekoratív [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Zánka Új Nemzedék Központ Szállásai 2 / Üdülőházak, Zánka

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum új neve   :  Zánka-Új Nemzedék Központ a nyári hónapokban naponta 3000 ember, télen pedig 600 ember elszállásolását és zavartalan nyaralását, pihenését teszi lehetővé.  A névben és célokban megújult üdülőtelepet a Zánka-Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Üzemelteti.
Az üdülőtelep színvonalas szállásai az Üdülőházak. Parkosított környezetben fekvő  emeletes szállodák, nyugati oldalukon [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Zánka Új Nemzedék Központ Szállásai / Zöld Hangulat Hotel***, Zánka

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum új neve:Zánka-Új Nemzedék Központ Az 1970-es években kialakított egykori Úttörőváros jelenleg az újjászületésének  időszakát éli. A névváltás mögött világos szándék húzódik meg: ismét valódi tartalommal, programokkal, lehetőségekkel megtölteni Európa legnagyobb ifjúsági komplexumát. A fiatalok és a családok sokszínű programjai mellett, a cégek, vállalatok számára is meg kívánjuk mutatni, hogy [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Léda Nyaralóház, Zánka

Zánka, az északi part gyerekparadicsoma a csendes, kényelmes nyaralásra is ajánlható. A Léda Nyaralóház a parttól 1.000 méter távolságban, egy új nyaralóterületen épült. Teraszáról Balatoni panoráma tűnik a nyaralók elé. Az újépítésü ház felszerelése igényes, modern. Mindent megad az idelátogatók igényeinek.
A Nyaralóház leírása:
A 100 négyzetméter alapterületű nyaraló 2-6 személynek kiadó.
A nyaralóházban található nappali, kábel TV, [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Teréz Ház, Zánka

Zánkán a vízparttól 300 méterre található a Teréz Ház. A gyerekzajtól hangos Zánkai strand 400 méter távolságban. Csendes, nyugodt nyaralásra, pihenésre nyílik lehetősége az ide látogató családoknak. A tágas, gondozott kertben a kicsiket játszótér, homokozó, hinta, csúszda, babaház, az ifjakat kosárlabda-pálya várja. Kerti bútorok, grillezőhely is a felszerelések között. A dekoratív, mutatós villa kényelmes, színvonalas [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Mandula Ház, Zánka

Zánka, az egykori gyerekparadicsom, ma a csendes nyaralások színhelye a Balaton északi partján. A Mandula Ház a vízpart mellett álló szép nyaraló. A nyaralóövezetben, a kiépített Zánkai strandtól 500 méterre igényes szobákkal várja a kedvező áru szállást kereső családokat, horgászokat. Fákkal, zöld növényekkel körbevett teraszán madárfüttyös ebéd költhető el.
Elhelyezés: az önálló vendégházban 1-8 személy számára [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Strausz Nyaralóház, Zánka

A Strausz Vendégház Zánkán, közvetlen vízparti telken épült. Többszintes épületében kitűnő, minőségi szállások találhatók. Hatalmas kertje üde parkként megy a vízpartra. A saját stéget a nádason keresztül lehet megközelíteni, horgászni és fürödni óhajtó vendégeinek. A szépen kiépített községi strand 200 méterre található.
Elhelyezés:
A nyaralóházban található: 3 hálószoba (a szobák kétágyasak), SAT-TV,
felszerelt konyha, 2 fürdőszoba, 2 WC [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Prim-Túra Zánkai Üdölő, Zánka

A szállást az egykori halászfalu, Zánka faházaiban ajánljuk. Az üdülő a tó fölötti domboldalban, a vízparttól kb. 800 méterre található. Az ízlésesen berendezett faházak az erdőben szétszórva helyezkednek el. Köztük az összeköttetést lépcsők és autóutak biztosítják. A faházak mellett hintaágyak, sportpályák, hinták, játszóterek, szalonnasütő helyek, pingpongasztalok. Itt a nyaralás családoknak, társaságoknak Balatoni, hegyoldali kikapcsolódást egyben. [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:
Loading...

Zánka térkép

Zánka étterem, vendégló

Zánka látnivalók

Zánka szállás, étterem, panzió

Zánka strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Zánka pub

Zánka pizza

Zánka kávézó

Zánka ügyelet, orvosi rendelő