Hol keressünk szállást?

Szállás » Viharsarok
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Viharsarok szállás

Nimród Panzió, Orosháza

Békés megye harmadik legnagyobb városa Orosháza. A Viharsarok hangulatos városa hajdan a földgáztermelés, de mindig a mezőgazdaság, az élelmiszeripar települése. A városközpont, a főút közelében színvonalas szállást biztosít vendégeinek a Nimród Panzió. A főút közelében, csendes helyen egész évben fogadja a városba érkező és az átutazó vendégeket. Nevéhez illően vadászok, vadásztársaságok szálláslehetőségeként épült.
Elhelyezés: 3 db. [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Szántó Apartman, Orosháza

Békés megye hangulatos kisvárosa Orosháza. A Viharsarok, az ország “éléskemrája”, a város is elsősorban mezőgazdaságáról híres. Gasztronómiai rendezvényein kívül múzeumok, parkok, szobrok, műemlékjellegű és modern épületek a városközpontban. Magas színvonalú szálláslehetőséget biztosít vendégeinek a központi elhelyezkedésű Szántó Apartman. Újépítésü, szinteltolásos kertes családi házban egész évben fogadja vendégeit. Nagy pihenőkertjében a gyerekeket játszóhely, a családokat tűzrakóhely, [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Kertvárosi Vendégház, Orosháza

A Viharsarok történelmi városában Orosházán a városközpont  palotái, múzeumai, parkjai, szobrai ékítik szépen gondozott Alföldi várossá. A belváros csendes kertes részén fogadja vendégeit a Kertvárosi Vendégház. Zöldövezeti kertes villa, pihenőkertjében grillező, tűzrakóhely.
Elhelyezés: egész évben fogadja vendégeit 4 db. modern kényelemmel berendezett vendégszobájában 11 főt. Jól felszerelt közös konyha.
Üdülési csekk és SZÉP Kártya elfogadóhelye
Programlehetőséget biztosítanak a [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Szőlő Vendégház, Orosháza

Orosháza városa Békés és Csongrád megye határán nagymúltú Alföldi, Viharsarki település. Terek, parkok, múzeumok, szobrok szépen rendezett városa. A Szőlő városrész kertes villái között fogadja vendégeit a Szőlő Vendégház. Nagy kert, emeleti nyitott terasz a szabadtéri sütés, főzés, grillezés és a lazítás színhelyei. A házban levő masszázsfotel is besegít.
Elhelyezés: 3 db. vendégszobájában 10 fő kényelmét [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Sutyi Farm**, Kondoros

Az Alföld tanyavilágában, betyárvilágában, a Dél-Alföldi Kondorostól, a lakott területtől  5 km-re a falusi turizmus 3 napraforgós minősítésű magánszállás a Sutyi Farm fogadja a vendégeket. Az 1930-as években épült alföldi tanyaépület körül 3 hektáros bekerített gyümölcsös, valamint 4 hektár szántó található.
A színvonalas tanyasi szállás egész évben fogadja vendégeit. 2 db. szobájában 5+2 fő szálláshelye kényelmes [...]

További lehetőségek a Kondorosi szállások közelében:

Petőfi István Általános Iskola Diákotthon, Kondoros

Kondoros településén a Petőfi Sándor Általános Iskola Diákotthona egész évben “B” kategóriájú ifjúsági szállást biztosít vendégeinek.
10 db. szobájában 50 fő számára biztosít szálláslehetőséget.
Irányár: 1.100 Ft/fő/éj
Az alföld leghíresebb csárdáját, múzeumát, éttermét, a mellette zajló Betyárfesztivált, a környék természeti értékeit, a Viharsarok tanyavilágát, fürdőit deríthetik fel a szállásról autóbusszal, kerékpárral induló vendégek.
Elérhetőség:
Petőfi István Diákotthon
5553 Kondoros, Iskola utca [...]

További lehetőségek a Kondorosi szállások közelében:

Betyártanya, Kondoros

A híres Kondorosi Csárdáról a szélfútta Alföldi puszták, a leghíresebb betyár Rózsa Sándor jut eszünkbe. Kondoros híres települése a 44-es főút mellett Szarvastól, Békéscsabától, Orosházátó 20-25 km-re található. A Csárda 2005 nyarától csárdamúzeumként és ételeiről messze földön híres étteremként várja vendégeit.  A híres csárda mellett rendezik a nevezetes Kondorosi Betyárnapokat.
A híres település vendégeinek a Betyárszállás [...]

További lehetőségek a Kondorosi szállások közelében:

Sárkány Vendégház***, Kondoros

Kondoros híres települése a 44-es főút mellett Szarvastól, Békéscsabától, Orosházátó 20-25 km-re található. Legnevezetesebb épülete, a Kondorosi Csárda 1740 körül épült nyolc út találkozásánál. A Dél-Alföld pusztai csárdái közül Békés megyében ez a legjelentősebb, alagútjában maga Rózsa Sándor is megfordult. 2005 nyarától csárdamúzeumként és ételeiről messze földön híres étteremként várja vendégeit.  A híres csárda mellett [...]

További lehetőségek a Kondorosi szállások közelében:

Elek Vendégház***, Nagyszénás

Nagyszénás faluja Orosháza térségében, Gyopárosfürdőtől 15 percnyi autóútra található. A Maros-Kőrös köze, a Viharsarok mezőgazdasági települése. A falu 4 napraforgós minősítésü magánszállása az Elek Vendégház. Kertes családi házban, vendégszerető házigazdák kényelmes szálláslehetőséget, színvonalas szolgáltatásokat biztosítanak vendégeiknek. Egész évben fogadja vendégeit.
Elhelyezés: 4 db. modern kényelemmel berendezett szobájában 8 fő szálláslehetősége. Szükség szerint még 4 fő számára [...]

További lehetőségek a Nagyszénási szállások közelében:

Platán Panzió, Nagyszénás

Nagyszénás virágos faluja  Maros-Körös közében, Orosházától 14 km-re északra található. Békés megye mezőgazdasági települése, határában horgásztó, lovarda, vadászati lehetőség. A település központjában a Platán Panzió vendéglátóhely, rendezvényhelyszín, szórakozóhely és egész évben nyitvatartó szálláslehetőség.
Elhelyezés: 9 db. modern kényelemmel berendezett fürdőszobás szobájában 24 fő szállása.
Irányár: szoba 1 főre 5.000, 2 főre 7.500, 3 főre 10.000 Ft/éj
A panzió [...]

További lehetőségek a Nagyszénási szállások közelében:
Loading...

Nagyszénás térkép

Nagyszénás étterem, vendégló

Nagyszénás látnivalók

Nagyszénás szállás, étterem, panzió

Nagyszénás strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Nagyszénás pub

Nagyszénás pizza

Nagyszénás kávézó

Nagyszénás ügyelet, orvosi rendelő