Hol keressünk szállást?

Szállás » vadászat
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

vadászat szállás

Homoktövis Vendégház, Fenyőfő

Fenyőfő falujában a Bakony erdei között fogadja vendégeit a Homoktövis Vendégház. A falu környezete természetvédelmi terület, a homoki ősfenyves közepén fekszik. Felsorolhatatlan mennyiségű természeti érték, látnivaló található. A zsák település az Öreg (vagy Magas) Bakony átlagosan 270 méteres magasságban lévő községe, Győr-Mosonon-Sopron megye legdélebbi csücskében található. A falutól délre a Bakony legészakibb s legmarkánsabb vonulata [...]

További lehetőségek a Fenyőfői szállások közelében:

Zemlén Vendégház, Erdőbénye

A Zempléni Vendégház Erdőbényén, ezen a tiszta levegőjű, kellemes klímájú vidéken, különálló, teljesen felszerelt, három szobás családi házban várja a Kedves Vendégeiket.
A Vendégház csak egyben kiadó, így nem kell alkalmazkodnia senkihez a pihenése alatt.
Elhelyezés: 8 vendéget tud egyszerre fogadni, igény szerint pótágyakkal tudják a férőhelyet növelni.
Tökéletes helyszín egyéni pihenésre, baráti társaságoknak, aktív kikapcsolódásra vágyóknak (kerékpáros [...]

További lehetőségek a Erdőbényei szállások közelében:

Tóparti Turista és Vadászház Krakkópuszta Varga Tanya, Nagykeresztúr

Bátonyterenye körzetében Nagykeresztúr Nógrád megye legfiatalabb települése. 1999. május 1-jével Nagykeresztúr, Kiskeresztúr, Kisfalud és Krakkó-puszta elnevezésű településrészekből jött létre. A  Kis-Zagyvavölgyében a Cserhát és a Mátra hegységek nyúlványainak határán fekszik.
Krakkópusztai részén idilli erdei környezetben biztosít szálláslehetőséget a Tóparti Turista és Vadászház Krakkópuszta Varga Tanya. Egész évben nyitvatartó szállás a tiszta vizü tó partján. Ideállis szálláslehetőség [...]

További lehetőségek a Nagykeresztúri szállások közelében:

Szentannai Sámuel Gimnázium és Kollégium Vendégszobái, Karcag

A Nagykunság központjában Karcagon “C” katagóriás ifjúsági szállás fogadja a vendégeket a Szentannai Sámuel Gimnázium és Kollégium vendégszobáiban. A kun hagyományokat, alföldi fazekasságot, kun lovashagyományokat őrző mezőváros szélén található a város híres tanintézetének a kollégiuma. Több hagyományőrző rendezvény helyszíne.
Elhelyezés: 5 db. vendégszobájában 12 fő számára biztosít szállást egész évben.
Irányár: 1.000 Ft/fő/éj
A városban a Nagykun Múzeum, [...]

További lehetőségek a Karcagi szállások közelében:

Karcag Apavárai Vadászház, Karcag

Karcag környékén az erdők híres, apróvadban gazdag területek. A 4-es főútról lehet megközelíteni a NEFAG Zrt. vadászszállását a Karcag Apavári Vadászházat. Karcagtól és a megyehatáron túli Püspökladánytól 10-10 km-re egy 600 hektáros tölgyerdőben fél hektáros parkban épült I. osztályú szálláslehetőség. Egész évben fogadja a vadászokat, társaságokat.
Elhelyezés: 8 db. szobájában 15 fő számára.
A vadászházat a Berettyó [...]

További lehetőségek a Karcagi szállások közelében:

Nimród Bioszálloda és Bioétterem****, Karcag

A 4-es számú főút mellett fekszik a Nagykunság központja Karcag. A város egyedi, magas színvonalú szállodája a 4*-os Nimród Bioszálloda. A dekoratív vadászkastély épületében az egészséges bio életmód és a vadászcentrikusság jellemző. A bútorok, matracok, használati tárgyak természetes anyagokból készülnek, bio ételek zöme a Bioétteremben, bio bolt várja vendégeit.
Elhelyezés: 18 db. szobájában és lakosztályban 46 [...]

További lehetőségek a Karcagi szállások közelében:

Almásy Kastélyhotel***, Kétpó

Mezőtúr melletti csendes kis falu Kétpó. A falu határában található az ország egyik legszebb kastélya, melyet az 1880-as években Almásy gróf építtetett a lányának nászajándékul. A régi pompájában helyreállított épületben a legmagasabb igényeknek is megfelelő Almásy Kastélyhotel fogadja a vendégeket. Nagy szabadterületén úszómedence, horgásztó, teniszpályák, a szolgáltatásaihoz szauna, pezsgőfürdő, lovaglási lehetőség, vadászat, gyerekbarát szolgáltatások, étkezési [...]

További lehetőségek a Kétpói szállások közelében:

Csereborár Vendégház, Mezőtúr

Az Alföld nagymúltu mezővárosában a Tiszántúli Mezőtúron hangulatos magánszállás fogadja a Cserebogár Vendégház vendégeit. Csendes környezetben eredeti állapotában felújított kertes parasztházban biztosít szállást az ide érkezők számára egész évben.
Elhelyezés:  3 db. vendégszobájában 12 fő számára. A szobák régi parasztbútorokkal, kemencével  berendezve. Fürdőszoba, jól felszerelt konyha.
Irányár: 2.500 Ft/fő/éj
A közelben a Hortobágy-Berettyó, holtágak, a városközpont, Fazekas Múzeum, [...]

További lehetőségek a Mezőtúri szállások közelében:

Fekete István Vadásztársaság Vadászháza, Mezőtúr

A Mezőtúr környékivadászterület szálláslehetősége a Fekete István Vadásztársaság Vadászháza. Csendes ligetben épült, közelében horgásztó, pár percre a gyógyvizü Városi Strandfürdő.
Elhelyezés: 4 db. szobájában 12 fő kényelmét biztosítja egész évben.1 db. 2 ágyas, 2 db. 3 ágyas, 1 db. 4 ágyas fürdőszobás szoba.
A rendezvények számára 2 különterem áll rendelkezésre.
Irányár: 3.500 Ft/fő/éj
A vadászvendégek és családjuk tiszta levegőn [...]

További lehetőségek a Mezőtúri szállások közelében:

Vár-Lak Vendégház, Túrkeve

A Nagykunság híres települése a Hortobágy-Berettyó partján fekvő Túrkeve. A település magas színvonalu magánszállása a Vár-Lak Vendégház.  Kertes családi házban jól felszerelt kényelmes vendégszobák, az udvarban parkolási lehetőség.
Elhelyezés: 2-3-4 ágyas vendégszobáiban.
Nyitvatartás májustól októberig
Túrkeve legnagyobb vonzereje a Termál és Gyógyfürdő. A város híres hagyományőrző rendezvényeiről, legismertebb a Kevi Juhászfesztivál. Autokrosszversenye, fogathajtás, horgászat, vadászat, lovaglás, kiállítások, múzeumok, [...]

További lehetőségek a Túrkevei szállások közelében:
Loading...

Túrkeve térkép

Túrkeve étterem, vendégló

Túrkeve látnivalók

Túrkeve szállás, étterem, panzió

Túrkeve strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Túrkeve pub

Túrkeve pizza

Túrkeve kávézó

Túrkeve ügyelet, orvosi rendelő