Hol keressünk szállást?

Szállás » vadászat
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

vadászat szállás

Homoktövis Vendégház, Fenyőfő

Fenyőfő falujában a Bakony erdei között fogadja vendégeit a Homoktövis Vendégház. A falu környezete természetvédelmi terület, a homoki ősfenyves közepén fekszik. Felsorolhatatlan mennyiségű természeti érték, látnivaló található. A zsák település az Öreg (vagy Magas) Bakony átlagosan 270 méteres magasságban lévő községe, Győr-Mosonon-Sopron megye legdélebbi csücskében található. A falutól délre a Bakony legészakibb s legmarkánsabb vonulata [...]

További lehetőségek a Fenyőfői szállások közelében:

Zemlén Vendégház, Erdőbénye

A Zempléni Vendégház Erdőbényén, ezen a tiszta levegőjű, kellemes klímájú vidéken, különálló, teljesen felszerelt, három szobás családi házban várja a Kedves Vendégeiket.
A Vendégház csak egyben kiadó, így nem kell alkalmazkodnia senkihez a pihenése alatt.
Elhelyezés: 8 vendéget tud egyszerre fogadni, igény szerint pótágyakkal tudják a férőhelyet növelni.
Tökéletes helyszín egyéni pihenésre, baráti társaságoknak, aktív kikapcsolódásra vágyóknak (kerékpáros [...]

További lehetőségek a Erdőbényei szállások közelében:

Tóparti Turista és Vadászház Krakkópuszta Varga Tanya, Nagykeresztúr

Bátonyterenye körzetében Nagykeresztúr Nógrád megye legfiatalabb települése. 1999. május 1-jével Nagykeresztúr, Kiskeresztúr, Kisfalud és Krakkó-puszta elnevezésű településrészekből jött létre. A  Kis-Zagyvavölgyében a Cserhát és a Mátra hegységek nyúlványainak határán fekszik.
Krakkópusztai részén idilli erdei környezetben biztosít szálláslehetőséget a Tóparti Turista és Vadászház Krakkópuszta Varga Tanya. Egész évben nyitvatartó szállás a tiszta vizü tó partján. Ideállis szálláslehetőség [...]

További lehetőségek a Nagykeresztúri szállások közelében:

Örségi Csend Szállás, Kisrákos

Az Őrségi Nemzeti Park peremén, Őriszentpéter közelében fekvő Kisrákos őrzi az Őrség hagyományos Szeres építkezését. Az egyedi néprajzi értékeket őrző tájegység re jellemző tiszta levegő, az erdei csendet csak a madarak által megzavart csend a jelképe jól felszerelt magánszállásának, az Őrségi Csend Szállásnak. A Vendégház egyedülálló és tökéletes lehetőséget biztosít pároknak, családoknak, sport-táboroknak, erdei-iskoláknak, cserkészeknek, [...]

További lehetőségek a Kisrákosi szállások közelében:

Szentannai Sámuel Gimnázium és Kollégium Vendégszobái, Karcag

A Nagykunság központjában Karcagon “C” katagóriás ifjúsági szállás fogadja a vendégeket a Szentannai Sámuel Gimnázium és Kollégium vendégszobáiban. A kun hagyományokat, alföldi fazekasságot, kun lovashagyományokat őrző mezőváros szélén található a város híres tanintézetének a kollégiuma. Több hagyományőrző rendezvény helyszíne.
Elhelyezés: 5 db. vendégszobájában 12 fő számára biztosít szállást egész évben.
Irányár: 1.000 Ft/fő/éj
A városban a Nagykun Múzeum, [...]

További lehetőségek a Karcagi szállások közelében:

Karcag Apavárai Vadászház, Karcag

Karcag környékén az erdők híres, apróvadban gazdag területek. A 4-es főútról lehet megközelíteni a NEFAG Zrt. vadászszállását a Karcag Apavári Vadászházat. Karcagtól és a megyehatáron túli Püspökladánytól 10-10 km-re egy 600 hektáros tölgyerdőben fél hektáros parkban épült I. osztályú szálláslehetőség. Egész évben fogadja a vadászokat, társaságokat.
Elhelyezés: 8 db. szobájában 15 fő számára.
A vadászházat a Berettyó [...]

További lehetőségek a Karcagi szállások közelében:

Nimród Bioszálloda és Bioétterem****, Karcag

A 4-es számú főút mellett fekszik a Nagykunság központja Karcag. A város egyedi, magas színvonalú szállodája a 4*-os Nimród Bioszálloda. A dekoratív vadászkastély épületében az egészséges bio életmód és a vadászcentrikusság jellemző. A bútorok, matracok, használati tárgyak természetes anyagokból készülnek, bio ételek zöme a Bioétteremben, bio bolt várja vendégeit.
Elhelyezés: 18 db. szobájában és lakosztályban 46 [...]

További lehetőségek a Karcagi szállások közelében:

Almásy Kastélyhotel***, Kétpó

Mezőtúr melletti csendes kis falu Kétpó. A falu határában található az ország egyik legszebb kastélya, melyet az 1880-as években Almásy gróf építtetett a lányának nászajándékul. A régi pompájában helyreállított épületben a legmagasabb igényeknek is megfelelő Almásy Kastélyhotel fogadja a vendégeket. Nagy szabadterületén úszómedence, horgásztó, teniszpályák, a szolgáltatásaihoz szauna, pezsgőfürdő, lovaglási lehetőség, vadászat, gyerekbarát szolgáltatások, étkezési [...]

További lehetőségek a Kétpói szállások közelében:

Csereborár Vendégház, Mezőtúr

Az Alföld nagymúltu mezővárosában a Tiszántúli Mezőtúron hangulatos magánszállás fogadja a Cserebogár Vendégház vendégeit. Csendes környezetben eredeti állapotában felújított kertes parasztházban biztosít szállást az ide érkezők számára egész évben.
Elhelyezés:  3 db. vendégszobájában 12 fő számára. A szobák régi parasztbútorokkal, kemencével  berendezve. Fürdőszoba, jól felszerelt konyha.
Irányár: 2.500 Ft/fő/éj
A közelben a Hortobágy-Berettyó, holtágak, a városközpont, Fazekas Múzeum, [...]

További lehetőségek a Mezőtúri szállások közelében:

Fekete István Vadásztársaság Vadászháza, Mezőtúr

A Mezőtúr környékivadászterület szálláslehetősége a Fekete István Vadásztársaság Vadászháza. Csendes ligetben épült, közelében horgásztó, pár percre a gyógyvizü Városi Strandfürdő.
Elhelyezés: 4 db. szobájában 12 fő kényelmét biztosítja egész évben.1 db. 2 ágyas, 2 db. 3 ágyas, 1 db. 4 ágyas fürdőszobás szoba.
A rendezvények számára 2 különterem áll rendelkezésre.
Irányár: 3.500 Ft/fő/éj
A vadászvendégek és családjuk tiszta levegőn [...]

További lehetőségek a Mezőtúri szállások közelében:
Loading...

Mezőtúr térkép

Mezőtúr étterem, vendégló

Mezőtúr látnivalók

Mezőtúr szállás, étterem, panzió

Mezőtúr strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Mezőtúr pub

Mezőtúr pizza

Mezőtúr kávézó

Mezőtúr ügyelet, orvosi rendelő