Hol keressünk szállást?

Szállás » Turistaszállás
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Turistaszállás szállás

Lőke Kúria Vendégház, Taliándörögd

A Balaton-felvidéken, a Művészetek Völgye falvában Taliándörögdön fogadja vendégeit a Lőke Kúria Vendégház.
” Kúriánk Taliándörögd központjában található. A 18 század második felében – 19. század elején emelt egykori Lőke-kúria és gazdasági épülete 2006-ban műemléki védettséget kapott. Az elhanyagolt, részben átalakított épületeket anyagi lehetőségeink szerint fokozatosan állítjuk helyre.
Jelenleg leginkább turistacsoportok, osztálykirándulások, nyári táborok, baráti társaságok számára [...]

További lehetőségek a Taliándörögdi szállások közelében:

Oktán Szálló – Turista és Munkásszállás, Százhalombatta

Százhalombatta központjában kínál szálláslehetőséget az Oktán Szálló-Turista és Munkásszállás. A szállás 2 épületben fogadja a városba érkezőket. 110 db kétágyas és 8 db háromágyas szobával rendelkezik. A kétágyas szobák hideg-melegvizes mosdóval és hűtőszekrénnyel felszereltek. Emeletenként közös fürdő, konyha és mosási lehetőség szolgálja avendégk kényelmét.A szálló mérsékelt áraival a városban és környékén dolgozók, illetőleg a városi [...]

További lehetőségek a Százhalombattai szállások közelében:

Szent Jakab Ház, Pannonhalma

A világhírű Pannonhalmi Főapátság melletti festői szépségű völgyben épült Szent Jakab Ház a bencés apátság vendégháza épületegyüttese biztosít szálláslehetőséget az apátságba érkező zarándokok, osztálykirándulások részvevőinek, családoknak, esküvői vendégeknek. Magas színvonalú, olcsó szálláslehetőséget biztosít.  “A”  kategóriás szálláslehetőségek ifjúsági szállás, turistaszállás kategóriában.
Elhelyezés: 4 épületében 1-2-6-16 fős szobák, 3 db. 2 ágyas szoba akadálymentesített.
Ellátás: ebéd, vacsora rendelhető a [...]

További lehetőségek a Pannonhalmai szállások közelében:

Vendégház Dunaremete, Dunaremete

Dunaremete települése a Szigetköz szívében, Lipót közelében, az Öreg-Dunától 1 km-re fekszik. Hangulatos horgásztó és egy magán vadaspark is található a faluban. Színvonalas szálláslehetőséget biztosít vendégeinek a Faluház tetőterében kialakított vendégszobáiban a Vendégház Dunaremete. 2-4 ágyas, modern kényelemmel berendezett szobák. Nagyobb csoportok elszállásolását a faluház nagytermében matracos, hálózsákos formában tudják megvalósítani.
A szépen parkosított dunaparton hajdan [...]

További lehetőségek a Dunaremetei szállások közelében:

Jósva Erdei Iskolai Bázishely és Református Oktatási Centrum, Jósvafő

Jósvafő védett műemléki környezetében az Ófaluban az 1900-as években épült egykori református parókia épülete ad otthont a Jósva Erdei Iskolai Bázishely és Református Oktatási Centrumnak. A felújított kúriaszerü épület a falu központi helyén, a Tájház, az egykori középső vizimalom mellett, a Jósva-patak partján található. Kertjében tűzrakó, grillezőhely.
Elhelyezés: turistaszállás jellegü, egész évben nyitvatartó szálláshely. 2 db [...]

További lehetőségek a Jósvafői szállások közelében:

ÉVIZIG Papp Ferenc Kutatóállomás Vendégháza, Jósvafő

Jósvafő az Aggteleki Karszthegység sűrű erdei között 4 patak völgyében fekvő hegyifalu. A Tohonya-patak völgye fölött épült az ÉVIZIG Papp Ferenc Kutatóállomása. Rendeltetése szerint a természet, az erdő környezetében található a hegyi kutatóállomás. Vendégháza önálló Turistaszállásként fogadja az egyéni és csoportos vendégeket.
24 fő számára biztosít szálláslehetőséget túrázók, kirándulók számára egész évben.  A Kutatóház épültében 2×2 [...]

További lehetőségek a Jósvafői szállások közelében:

Gyógybarlang Vendégház, Jósvafő

Az Aggteleki Nemzeti Park központja Jósvafő a barlangok, patakok települése. A Gömöri Karszthegység barlangrendszere 1995 óta a Világörökség része. A barlangi levegő gyógyító hatásainak nagymúltú felhasználását alkalmazza a Gyógybarlang Vendégház. A barlangi gyógykúrákhoz a tiszta hegyi, erdei levegőn a  a Tengerszem-tó közvetlen közelében, a Jósva-patak mellet álló üdülőépületben biztosítanak szálláslehetőséget.
Elhelyezés: 20 db. 2 ágyas fürdőszobás [...]

További lehetőségek a Jósvafői szállások közelében:

Borz-alom Erdészeti Erdei Iskola, Szín

Az Aggteleki Karszthegység déli völgyében a Jósva-patak mentén fekszk Szín község. Az Aggteleki NemzetiPark Területén, Aggtelektől 15 km-re. A kis faluhoz tartozó lakott területek egyike Szelcepuszta a falutól 5 km-re. Az Északerdő Zrt. erdészeti épületegyüttesének egyik tagja a Borz-alom Erdei Iskola. Az egyemeletes épület az 1960-as években épült a festői szépségü völgy oldalában.
Elhelyezés: egész éves [...]

További lehetőségek a Színi szállások közelében:

Boli Erdészház, Gutorfölde

Gutorfölde és Csertafalud között az erdő szélén szépen parkosított környezetben áll a Boli Erdészház. A Göcsej délnyugati részén a Zalai dombok között kanyargós utakkal átszőtt tájon, zöldellő erdők, virágzó mezők, csobogó vízfolyások, szép tavak, nyugodt, tiszta levegőjű környezetben található kis falvak mellett.
A szépen karbantartott épület szép parkjában labdarúgás, tollaslabda, lengőteke, asztalitenisz sportolási lehetőségek. A kertben [...]

További lehetőségek a Gutorföldei szállások közelében:

Falusi Vendégház, Gáborjánháza

A Hetés tájegységén Szlovénia határa melletti kis falvainak egyike Gáborjánháza. Nyugodt környezet Lenti és az Őrség közelében, vadban gazdag erdők, érintetlen falvak, az egyedi gasztronómia, népművészet, a hetési szőttesek hazája. Zalaszombatfa, Szíjjártóháza, Bödeháza, Gáborjánháza a 4 Hetési falu programjaival várja vendégeit. Gáborjánházán hangulatos falusi szálláslehetőség a Falusi Vendégház. Önálló szálláshelyként 6+1 fő számára biztosít turistaszállás [...]

További lehetőségek a Gáborjánházai szállások közelében:
Loading...

Gáborjánháza térkép

Gáborjánháza étterem, vendégló

Gáborjánháza látnivalók

Gáborjánháza szállás, étterem, panzió

Gáborjánháza strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Gáborjánháza pub

Gáborjánháza pizza

Gáborjánháza kávézó

Gáborjánháza ügyelet, orvosi rendelő