Hol keressünk szállást?

Szállás » turistaház
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

turistaház szállás

Tóparti Turista és Vadászház Krakkópuszta Varga Tanya, Nagykeresztúr

Bátonyterenye körzetében Nagykeresztúr Nógrád megye legfiatalabb települése. 1999. május 1-jével Nagykeresztúr, Kiskeresztúr, Kisfalud és Krakkó-puszta elnevezésű településrészekből jött létre. A  Kis-Zagyvavölgyében a Cserhát és a Mátra hegységek nyúlványainak határán fekszik.
Krakkópusztai részén idilli erdei környezetben biztosít szálláslehetőséget a Tóparti Turista és Vadászház Krakkópuszta Varga Tanya. Egész évben nyitvatartó szállás a tiszta vizü tó partján. Ideállis szálláslehetőség [...]

További lehetőségek a Nagykeresztúri szállások közelében:

Jáki Turistaház, Ják

A Világörökség részét képező Jáki műemléktemplom a Szombathely környéki kirándulások kihagyhatatlan célpontja. A községbe érkező turisták számára igényesen berendezett szálláslehetőséget biztosít a Jáki Turistaház. Olcsó árfekvésü szállás.
Elhelyezés: a ház 6 szobájában 13 fő számára.
Az Apátság épületében Helytörténeti Múzeum működik. Látnivaló még a Szent-Jakab templom és Kápolna egysége.
Elérhetőség:
Jáki Turistaház
9798 Ják, Szabadság tér
Telefon: 06-94-321-436

További lehetőségek a Jáki szállások közelében:

Börzsöny Turistaház, Borsosberény

Borsosberény faluja a Börzsöny északkeleti lábánál, a 2-es főút mellett, Budapesttől 64 km-re fekszik. A Börzsönyi túrautak kiindulópontján, a település szélén fogadja a vendégeket a Börzsöny Turistaház. Udvarán parkolásra , sátorozásra, sportolása, és bográcsozásra is van lehetőség. Kellemes szálláslehetőséget biztosít 24 fő számára egyéni és csoportos vendégei számára.
Elhelyezés: 5 db. szobájában. Társalgóval, zuhanyzókkal, és jól [...]

További lehetőségek a Borsosberényi szállások közelében:

Göcseji Turistaház**, Csonkahegyhát

A Göcsej északi részén a tájegység csúcsa, legmagasabban fekvő faluja 291 m-en Csonkahegyhát. A faluban 2*-os turistaszállás, a Göcseji Turistaház nyújt szálláslehetőséget. Hosszú tornácos, paraszt-jellegű téglaépület,erdővel, gyümölcsfákkal körülvett zöldterületen. A kertrészben kiépített tűzrakóhely, sátrazási lehetőség.
Elhelyezés: 3 szobájában 36+6 főre biztosít szálláslehetőséget 05.01-10.31-ig. 1 db. 6 ágyas fürdőszobás családi szoba, 2 db. 18 fős emeletes ágyas [...]

További lehetőségek a Csonkahegyháti szállások közelében:

Bakony Hódos-éri Pihenő Turistaház, Bakonyszentlászló

Bakonyszentlászló Pápától, Győrtől és Veszprémtől egyaránt 40 km távolságra fekszik a Kisalföld és a Bakony határán. Híres kirándulóhely, a Bakony legszebb turistaútjaival, Természetvédelmi Területekkel.
A csodálatos erdei környezetben újra megnyitott a Bakony északi lábánál a  Bakony Hódos-éri Pihenő Turistaház Fenyőfő és Vinye között a Hódos-ér partján.
A Hódos-ér völgye védett terület, az illatos ciklámenekről híres festői patakvölgy.
Elhelyezés: [...]

További lehetőségek a Bakonyszentlászlói szállások közelében:

Cuha-Völgye Vendégház, Bakonyszentlászló

A Bakony és a Dunántúl egyik legnagyobb turisztikai látványossága a Cuha-patak hasadékvölgye. A Bakonyszentlászlóhoz tartozó Vinye falujában található Cuha-Völgye Vendégház a festői völgy mellett egész évben kitünő szálláslehetőséget biztosít turistacsoportok, túrázó családok, baráti, ifjúsági társaságok számára.
Elhelyezés: 2 db. 7 ágyas, 1 db. 6 ágyas, 1 db. 5 ágyas, 1 db. 4 ágyas szobában 29 fő [...]

További lehetőségek a Bakonyszentlászlói szállások közelében:

Porva-Csesznek Bakony Turistaház, Porva

A Bakonyba vonattal érkező turisták az ország legszebb vonatpályáján a Bakony-vasúton sűrű erdőkben, patakok fölötti viaduktokon, alagúton keresztül érkeznek Porva-Csesznekre. /turistaként azt hittük az egy falu/. A vasútállomás csak vonaton és gyalog közelíthető meg a vadregényes Cuha-völgyben. Legközelebbi lakott települések: Borzavár 4 km, Porva 5 km, Vinye 5 km, Zirc 8 km.
A vasútállomás szép épületegyüttese [...]

További lehetőségek a Porvai szállások közelében:

Augusztin Tanya Kulcsosház, Hárskút

A Magas-Bakony természetbarátait várja a Hárskúti  Augusztin Tanya Kulcsosház. Hárskút falujától 6, Bakonybéltől 9 km-re, Herendről beton- és földúton megközelíthető turistaszállás. A ház az erdő közepén van, téli illetve sáros időszakban 1,5 km-re lehet megközelíteni autóval. Télen vizet kútból lehet hozni, kút a ház előtt, kb. 50 m-re.
Szálláshelyei egész évben fogadják vendégeiket: 1 d. 6 [...]

További lehetőségek a Hárskúti szállások közelében:

Surján Völgyi Vendégváró, Szentbalázs

A 66-os főút mellett a Zselicség vadban gazdag erdei közötti hangulatos völgyfalu Szentbalázs a Surján patak völgyében. A falu központjában a helyi önkormányzat által működtetett szálláshely a Surján Völgyi Vendégváró.  Célja, hogy Kaposvár közelében csendes kis falujában hangulatos ifjúsági szálló és bakancsos turistaház várja a vendégeket. 18 férőhely 4 db. szobában 2 db. 2 ágyas, [...]

További lehetőségek a Szentbalázsi szállások közelében:

Meteor Kulcsos Turistaház**, Simonfa

Simonfa községe a Zselici Tájvédelmi Körzet szélén, a 67-es főút melletti falu. A dél-dunántúli Rockenbauer Kék-túra igazolóhelye, turistautak csomópontja a Zselic keleti részén. Gépkocsival, autóbusszal Kaposvár és Szigetvár felől jól megközelíthető. A község temploma mellett a Kaposvári Meteor Természetbarát Turista Egyesület működteti a 2*-os Meteor Kulcsos Turistaházat. Az egykori iskolaépület felújításával jól felszerelt, egész évben [...]

További lehetőségek a Simonfai szállások közelében:
Loading...

Simonfa térkép

Simonfa étterem, vendégló

Simonfa látnivalók

Simonfa szállás, étterem, panzió

Simonfa strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Simonfa pub

Simonfa pizza

Simonfa kávézó

Simonfa ügyelet, orvosi rendelő