Hol keressünk szállást?

Szállás » Tiszacsege
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Tiszacsege szállás

Napsugár Vendégház, Tiszacsege

A Tiszacsegei part közelében az üdülőtelepnél várja vendégeit a Napsugár Vendégház. Magánszállás apartmanos elhelyezéssel 5 fő részére 2 szobában. A kertes családi ház kertjében terasz sörpaddal, homokozó, tűzrakóhely, grillezőhely. Gyerekbarát szolgáltatások fogadják az ide érkező családokat 05.01-09. 30 között.
A családi ház a népszerű idegenforgalmi település kedvező helyén, a vadregényes tiszaparttól pár percre, a falu népművészeti, [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Ilcsi Vendégház, Tiszacsege

Az Ilcsi Vendégház Tiszacsege faluja szélén, kertes nyaralóövezetben a tiszapart és a termálfürdő között fogadja vendégeit. 500 méteren belül elérhető mindkettő gyalog, kerékpárral. A szállásadó a házban lakik, kertből zöldség-gyümölcs fogyasztható, konyha, részvételi lehetőség a gazdálkodásban, parkolás zárt udvarban, tűzrakóhely, grillező, etetőszék, gyermekbarát szolgáltatások, gyermekágy, gyermekmegőrzés.
Elhelyezés: 2 db. szobájában 6 fő számára összkomfortos szállás.
Irányár: 2.200 [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Koronás Panzió, Tiszacsege

Tiszacsege központi helyén, a falu és a Tiszaparti üdülőtelep között 2009-ben nyílt a magas színvonalú Koronás Panzió. A kertes családi ház csendes helyen fogadja vendégeit, ahonnan a Tisza horgászhelyei, a Csege sétahajó kikötője, a védett ártéri erdők a ház előtti kerékpárúton , a kellemes termálfürdő egyaránt perceken belül elérhető. A földszinten presszó-bár, nemcsak a szállóvendégeket [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Cathy’s Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft, Tiszacsege

Tiszacsege Tiszaparti része és Termálfürdője között magas színvonalu szálláslehetőség az üdülőpark szerü Cathy’s Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft. Panziója. Nagy zöldterületen minigolf, kerti bútorok, kiépített tűzrakóhely, fedett terasz, szabadtéri fedett rendezvényterasz fogadja a vendégeket. Csendes, nyugodt környezet pihenésre, kikapcsolódásra. A közelben a vadregényes Tiszapart, az Ároktői komp, a hajókikötő, ahnnan a Csege hajó sétahajózásra indul. A [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Holdfény Kemping***, Tiszacsege

Tiszacsege termálvize a Hajdúszoboszlóihoz hasonló hatású. 4 medencés termálfürdője fedett és nyitott, gyógy- és úszómedence. Körülötte nagy zöldterületen étterem, kemping, az épületben gyógy- és wellnessrészek.
A 3*-os kemping 3000 nm-es zöldterületen250 fő számára kínál sátorhelyet, 5 db. faházban állandó lakóhelyet. A fürdő szolgáltatásai mellett kerékpár bérlés, kerékpár tárolási lehetőség.
Horgászat, sétahajózás a Tisza partján.
Nyitvatartás: 04.01-09.29.
Kemping irányárak:
Sátor 440-650 [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Molnár Fogadó, Tiszacsege

Tiszacsege falujának a Tiszapart felé eső oldalán várja vendégeit a Molnár Fogadó. A kertes családi házban lakik a tulajdonos, étteremmel, zárt terasszal, zárt parkolóval, kerékpárokkal, grillező-bográcsozóhellyel.
Elhelyezés: 2 db. összkomfortos szobájában 4 fő számára ideális családi szálláshely gyerekbarát szolgáltatásokkal.
Nyitvatartás: egész évben.
Irányár: 3.500 Ft/fő/éj
A fogadó a Tisza üdülőterületén található, pár perc alatt a folyópartra érhetnek, de a [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Csege Vendégház, Tiszacsege

Tiszacsege faluja fontos szerepet tölt be az idegenforgalomban. Tiszaparti részén védett ártéri erdők, horgásztanyák, sétahajó, komp.
A falu túlsó oldala a Hortobágyi Nemzeti Park kapuja. A őrzött hagyományok, rendezvények, műemlék épületek mellett értékes termálvizes gyógyfürdője és úszómedencéje fogadja az ide érkezőket. A Csege Vendégház a falu nagy zöldterülettel rendelkező családi háza, ahonnan minden programlehetőség könnyen elérhető.
3 [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Peca-Lak, Tiszacsege

Tiszacsege Tiszaparti nyaralótelepén áll a Peca-Lak. Kétszintes hangulatos kis nyaraló, telke végében a Tisza, horgászstég. A nagy gyepes kertbe Székelykapun keresztül fut a gépkocsibehajtó. Egész évben nyitvatartó vendégház, a szállásadó a házban lakik.
Elhelyezés: 5 db. 2 ágyas szobában, jól felszerelt konyhával, gyerekbarát szolgáltatásokkal. A kertben zöldség-gyümölcs fogyasztható, részvételi lehetőség a gazdálkodásban, televízió, tűzrakóhely, grillező, ismerkedés [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Tóni Apartman, Tiszacsege

Tiszacsege üdülőtelepén fogadja vendégeit a Tóni Apartman. Kétszintes hangulatos családi ház, kertjében grillkemence, kerti pihenő, nagy belső teraszán székek, asztalok. Fagarendás, fakorlátos terasz fabútorokkal. A 4 szobában 8 fős számára biztosított kényelmes szálláslehetőség. Önellátásra berendezett konyha, fürdőszoba.
Programlehetőségek: horgászat a közeli Tiszában, fürdés, sétahajózás, kerékpáros és gyalogtúrák a védett ártéri erdőkben, strandolás a községi termálfürdőben
Irányárak: 2.500 [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:

Vay Kastélyszálló Fekete Sándor Vendégháza ***, Tiszacsege

Tiszacsege mellett a Nagymajor már a Hortobágyi Nemzeti Park területéhez tartozik. Itt áll a XVIII. század legelején épült Vay kastély biedermeier felé hajló empire stílusban. Vay Ádám kuruc generális építette egy magaslatra.Az épület- együttes az ötszintes főépületből, egy kolostor-épületből és egy lovardá-ból áll. 2005-re a főépületet felújították 21 szobás kastélyszállóvá. A kastély a Máltai lovagrend [...]

További lehetőségek a Tiszacsegei szállások közelében:
Loading...

Tiszacsege térkép

Tiszacsege étterem, vendégló

Tiszacsege látnivalók

Tiszacsege szállás, étterem, panzió

Tiszacsege strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Tiszacsege pub

Tiszacsege pizza

Tiszacsege kávézó

Tiszacsege ügyelet, orvosi rendelő