Hol keressünk szállást?

Szállás » Tisza tavi szállás
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Tisza tavi szállás szállás

Dusmáta Vendégház, Sarud

A Tisza-tó partján Sarudon fogadja vendégeit a Dusmáda Vendégház.Vízparthoz, strandhoz közeli 10 személyes földszintes vendégházunkba várunk minden kedves pihenni, kerékpározni, horgászni vágyó 6-10 fős családot, baráti társaságot. (Egyidejűleg csak egy családnak, vagy baráti társaságnak adjuk ki a nyaralót, két, vagy több egymásnak idegen családot, vagy társaságot egyidejűleg nem fogadunk.
Főépületben, (mely nyáron olyan hűvös, mintha légkondi [...]

További lehetőségek a Sarudi szállások közelében:

Csali Vendégház, Poroszló

Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrum főbejáratától 150 m-re , különálló, összkomfortos apartman(max.9 férőhelyes)kiadó! Nagy, zárt udvar bográcsozási lehetőséggel, nyugágyakkal. Teljesen felszerelt konyha, 3 x 3 ágyas szobák! Ingyenes kerékpár(2db) és csónakhasználattal! Ajándék csónaktúra min.3 éj foglalása esetén a Tisza-tó vadregényes tájain! HORGÁSZOK részére etetett horgászhely! HÁZIÁLLAT hozható!
SZÉP kártyát elfogadunk!

Elérhetőségek:
Gacsalné Széles Hilda
Csali [...]

További lehetőségek a Poroszlói szállások közelében:

Kiad-Lak Apartmanok, Abádszalók

A Tisza-tó üdülőközpontjában Abádszalókon hangulatos szálláslehetőséggel fogadják a vendégeket a Kiad-Lak Apartmanok. A tó közelében,  nagyon nyugodt, falusias környezetben, hatalmas füves, fás udvarral körbevett családi ház modern kényelemmel berendezettt apartmanjai biztosítanak szálláslehetőséget. Az udvaron főzési, sütési lehetőség, egy gyönyörű kemence, nyitott- náddal fedett étkező, hintaágy, napozó ágy található. Rendezvények tartására, kemencés sütésre kitünő helyszín.
Elhelyezés: 4 [...]

További lehetőségek a Abádszalóki szállások közelében:

Nagy Ho Ho Vendégházak I, Poroszló

Poroszló a Tisza-tó kapuja.  Füzesabony és Debrecent összekötő 33-as főútvonal keresztezi a Tisza tavat. Igen kedvelt (főleg nyáron) főútvonal, mivel a Tisza-tón kívül a Hortobágy, illetve a Hortobágy nevezetességei könnyen elérhető.
A tó mellett kiépített üdülőtelepen színvonalas szálláslehetőséggel fogadják vendégeiket a Nagy Ho Ho Vendégházak.
A Vendégházak különálló szálláslehetőségek családok és nagyobb csoportok számára is bérelhetőek.
Nagy Ho-Ho [...]

További lehetőségek a Poroszlói szállások közelében:

Nagy Ho Ho Vendégházak II, Poroszló

Poroszló üdülőtelepén kitűnő vízközeli szálláslehetőségeket nyújtanak a Nagy HO HO Vendégházak. A Nagy HO HO Vendégház II. A többszintes családi ház három féle igényesen berendezett különálló szállással fogadja vendégeit.
Szálláslehetőségek:
1. Földszinten 2+1 fő részére külön bejáratú szoba fürdőszobával.
2. Apartman 6 fős külön bejáratú lakrész. Nappali,konyhával, fürdőszoba, Belsőlépcső 2 db klímás hálófülke.
3.Padlástér. 2 db 3 ágyas külön [...]

További lehetőségek a Poroszlói szállások közelében:

Nagy Ho Ho Vendégházak III, Poroszló

A Tisza-tó kapujában, Poroszló üdülőtelepén a szabadstrandtól pár percre fogadják vendégeiket a Nagy Ho-Ho Szálló Vendégházai. A családi vállalkozás vendégei a kényelmes szállásokon kívül a házigazda hajóján, csónakjain horgásztúrákon, vizitúrákon is részt vehetnek. A vendég horgászokat kedvezményes csónakhasználat, megközelíthető beetett hely,télen léki horgászatás lehetősége fogadja.
A Nagy Ho-Ho 3. Vendégháza összkomfortos faház egy külön telken. Kertjében [...]

További lehetőségek a Poroszlói szállások közelében:

Nosztalgia Apartman, Abádszalók

A Tisza-tó partjának legjobban felszerelt, egyre fejlődő üdülőközpontjában Abádszalókon biztosít szálláslehetőséget a Nosztalgia Apartman. A strandtól 1300 m-re kertes családi házban a lakóktól különálló épületben színvonalas apartmanok fogadják a vendégeket. 2-3-4 ágyas szobák,kényelmes bútorokkal felszerelve,közös kis konyhával Parkolási lehetőség az udvaron..
Szolgáltatásai: ,rex és pingpong asztal,étkezési lehetőség,bográcsolás,horgászati tájékoztatás.
Irányár: 3.500 Ft/fő/éj
Az árban IFA
Abádszalók vonzereje a nagy vízfelületü [...]

További lehetőségek a Abádszalóki szállások közelében:

Arany Tisza Apartmanház, Poroszló

A Tisza-tó kapuja a Tiszafüredi közúti híd előtti Poroszló. A Tisza-tó partján a gyerekbarát, jól felszerelt strand, csónakkikötő. 700 m-re a strandtól magas színvonalú apartmanok fogadják az Arany Tisza Apartmanház vendégeit  tavasztól késő őszig. Csendes parkosított környezetben újépítésü kertes családi házban 3 külön bejáratú apartman biztosít önellátó szálláslehetőséget 15 fő részére. A pihenőkertben grillezés, bográcsozás [...]

További lehetőségek a Poroszlói szállások közelében:

Kurucz Vendégház, Poroszló

A Tisza-tó partjánál, Poroszló üdülőkörzetében fogadja vendégeit a Kurucz Vendégház. A családbarát jól felszerelt strand közelében, csendes, nyugodt környezetben épült kétszintes kertes családi házban. A fás, zárt, parkosított udvar pihenésre, gyermekjátékokra, parkolásra alkalmas. Az udvaron kiépített bográcsozó, grillezőhely, hinta, és kerti bútorok várják az ország második legnagyobb, legromantikusabb tavának vízimádóit.
Elhelyezés: a kétszintes vendégház önálló nyaralóházként [...]

További lehetőségek a Poroszlói szállások közelében:

Süllő Fészek Apartman, Tiszafüred-Tiszaörvény

Hazánk második legnagyobb tavának, a Tisza tó fővárosának új kistestvére alakult ki Tiszaörvényen. Az Örvényi morotva a Hortobágyi Nemzeti Park része. Partjánál kezdődő horgásztelepen jól felszerelt csónakkikötő, a csendes vízen vizinövények, vizimadarak. Az élő Tisza partján is hajókikötő  a horgászcsónakok, yachtok számára. Nagy esemeny történik most június napjaiban, a Tiszavirágzás. Tiszafüred-Tiszaörvényen a vadregényes vizivilágban épült [...]

További lehetőségek a Tiszafüred-Tiszaörvényi szállások közelében:
Loading...

Tiszafüred-Tiszaörvény térkép

Tiszafüred-Tiszaörvény étterem, vendégló

Tiszafüred-Tiszaörvény látnivalók

Tiszafüred-Tiszaörvény szállás, étterem, panzió

Tiszafüred-Tiszaörvény strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Tiszafüred-Tiszaörvény pub

Tiszafüred-Tiszaörvény pizza

Tiszafüred-Tiszaörvény kávézó

Tiszafüred-Tiszaörvény ügyelet, orvosi rendelő