Hol keressünk szállást?

Szállás » Tihany-Belső tó
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Tihany-Belső tó szállás

Ágota Apartman, Tihany

Tihany csendes részén fogadja vendégeit az Ágota Apartman. Májustól szeptember végéig várja vendégeit jól felszerelt apartmanjaiban. A szállásadó a családi házban lakik. A Tihanyi óváros és a strand, éttermek, szórakozóhelyek, sétautak könnyen elérhetőek.
A házban 2 különálló lakrészben családok, és együtt, de mégis külön lakrészben nyaralni kívánó társaságok számára kitűnő megoldást jelent.
Apartmanok:
I. “art deco” lakrész 6-7 [...]

További lehetőségek a Tihanyi szállások közelében:

BB Ház, Tihany

A BB Ház Tihany központja mellett, a Belső tó oldalán nyújt szálláslehetőséget. Festői környezetben áll a tájjellegű ház, pár percre a belső tó horgászparadicsomától, pár percre az Apátságtól, pár percre a Balaton parti strandtól. A szépen gondozott kertben pihenni, parkolni lehet.
Elhelyezés: 2 szobás apartmanjában 5 fő számára. Fürdőszoba, jól felszerelt konyha tartozik hozzá.Összkomfortos szálláslehetőség családok [...]

További lehetőségek a Tihanyi szállások közelében:

Katherina Vendégház, Tihany

Tihany egyik legszebb villájában nyújt szálláslehetőséget a Katherina Vendégház. Az új családi ház a belvárosi környezethez illően a régi Balatoni építészet hangulatát idézi, íves tornácaival, terméskő falával. Az apartman külön bejáratú, a külső teraszról léphetnek be az emeleti lakosztályba. Csodálatos kilátás, lefelé a Belső tó képe, felfelé az Apátság tornyai emelkednek ki a házak fölött.
Az [...]

További lehetőségek a Tihanyi szállások közelében:

Tetőtér Panzió, Tihany

A Tihanyi Belső tó partján a kalandot kereső fiatalok találnak szálláslehetőséget a Tetőtér Panzióban. A központtól 500 méterre, a Balatonparthoz hasonló távolságban nyújtja szolgáltatásait az ifjúsági szállás. Egész éves nyitvatartás, kitűnő túrakiindulóhely, csónakázási és horgászati lehetőség. Az érintetlen Belső tavon kalandos csónaktúrák, a félszigeten gyalogtúrák várják a vendégeket.
A szálláslehetőség:
6 szobában 38 fő számára biztosít pihenést.
6 [...]

További lehetőségek a Tihanyi szállások közelében:
Loading...

Tihany térkép

Tihany étterem, vendégló

Tihany látnivalók

Tihany szállás, étterem, panzió

Tihany strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Tihany pub

Tihany pizza

Tihany kávézó

Tihany ügyelet, orvosi rendelő