Hol keressünk szállást?

Szállás » Tapolca
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Tapolca szállás

Bibi Vendégház, Tapolca

A Balaton északi oldala feletti hangulatos idegenforgalmi központ, Tapolca egyedi hangulatú magánszállása a Bibi Vendégház.Tapolca központi részén, a tavasbarlang szomszédságában, 10 km-re a Balatontól a vendégház 2-3 ágyas, fürdőszobás szobái biztosítanak szálláslehetőséget. 2-3 ágyas, pótágyazható szobák, egyedi szépségű festett parasztbútorokkal berendezve.
Árak: már 2500 ft/fő/éj.
Érdeklődni a +36-31-31-40-724 es telefonon vagy a benko2@citromail.hu email címen
Honlapunk: http://szallasbibivendeghaz.freewb.hu, ahol [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Betty Vendégház, Tapolca

Tapolca külterületén Sebronban található a Betty Vendégház. Hatalmas zöldterületen fekszik, a teraszáról gyönyörű panoráma nyílik a Tapolcai medencét körbevevő hegyekre.A szépen gondozott kertben bográcsozási, szalonna sütési, grillezési lehetőség. kerti tusoló, gyerekek számára játszási lehetőség.Egész évben szálláslehetőséget nyújt a csodálatos környezetben lévő felújított modern technikával berendezett parasztházba.
A szálláshely két részből áll a nagy házból és a [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Mónika Vendégház, Tapolca

Tapolcán a Mónika Vendégház közel a belvároshoz, a csendes kertvárosban található. Nagy zárt kertjében grillezési lehetőség, kerti pihenő. A vendégház egész évben magas szinvonalú szálláslehetőségekkel fogadja a hangulatos városba és környékére érkező vendégeket.
Elhelyezés: 3 szobás lakrész fürdőszoba, teakonyha, nappali. 2 db 2 ágyas szoba, és egy különálló apartman.
Mindegyik szoba különbejáratú, fürdőszobás, teraszos.
Férőhely: 12+3 főre.
Irányár:
1 x [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Vadrózsa Panzió, Tapolca

A Tapolca városába vezető út mellett épült a Vadrózsa Panzió és Pizzéria. Egész évben fogadja a Balaton-felvidék nyugati részébe, a hangulatos városba érkező vendégeket.
A Panzió az épület tetőtéri részében található. 16-18 fő számára kedvező árú, magas színvonalu szállást biztosít 2 ágyas, pótágyazható szobáiban, 4 fős lakosztályban. A szobák tágasak, izlésesen berendezett, légkondicionált szálláshelyek, a luxus [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Leo Fogadó, Tapolca

Tapolca központjában a csendes utca polgári családi házai között fogadja vendégeit a város kedvelt vendéglátóhelye, a Leo Fogadó. A város nevezetességei, a Tavasbarlang, a Malom tó a szomszédságban, a város 4*-os wellnesshotelje, a Hotel Pelion szintén, hiszen mindegyik a város alatti barlangrendszerhez kötődik. A vendéglő területén található az a kút, amin keresztül felfedezték, a Hotelben [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Hench Ház, Tapolca

Tapolca mellett a várostól 3km-re levő Tapolca-Diszelen csodálatos falusias környezetben, a hegyek alján magas színvonalú szálláslehetőség várja a vendégeket: a Hench Vendégház. Egyedi hangulatát jelzi terméskő kerítése, boltozatos fakapuja. A kertben terméskövekkel kirakott sziklakert növeli a Balaton-felvidéki parasztház mintájára épült új családi ház szépségét. A kertben pihenők, bútorok, a ház oldalán íves, oszlopos veranda pihenésre, [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Tópart Apartman, Tapolca

Tapolca legszebb helyén, a soha be nem fagyó Malomtó partján csendes, nyugodt környezetben várja vendégeit a Tópart Apartman. A Balatontól 14 km-re, a Balaton-felvidék hegyekkel körülvett központjában számos lehetőség adott az egész éves programlehetőségre. A festői környezetben álló családi ház igényes szolgáltatásokkal, a tóra néző panorámás terasszal. A kertben fürdőmedence, napozórész, kerti pihenő  bútorokkal található.
A [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Varjú Fogadó, Tapolca

A Balaton-felvidék kis ékszer doboza Tapolca, vulkanikus és tanúhegyek ölelésében található. A polgári házak közé ugyan abban stílusban épült házban működik a Varjú Fogadó, étterem és hangulatos borospince. Rövid sétával elérhető a Malom tó, a Tavas Barlang. A város és környéke gazdag programot kínál egész évben.
A panzió az étterem fölött  7 db 1, 2 ágyas [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Hunguest Hotel Pelion****, Tapolca

Tapolca 4*-os Wellness- és Konferenciaszállója a Hunguest Hotel Pelion szolgáltatásai bőven megfelelnek a luxuskategóriájú Wellnesshotelnek, de egy olyan plusszal, ami Európában egyedülálló: barlangkúra asztmások és allergiások részére a szálloda alatti gyógybarlangban.
A szálloda hatalmas parkjában játszótér, tenisz pálya, kültéri medencék, napozó.
A hotel 216 szobájában 450 fő számára biztosítja szolgáltatásait.
Szobák és irányáraik 2011. 04.01-ig
1 ágyas 35.000 Ft/éj
2 [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:

Szent György Panzió és Étterem, Tapolca

Tapolca hangulatos városának híressége, a Tavasbarlang mellett fogadja vendégeit a Szent György Panzió és Étterme. A polgári stílusú sarok-lakóházban 100 fős étterem és a környék rendezvény-helyszíne magyaros, házias  konyhájával  étkezésektől a lakodalmakig kitűnő helyszín.
Az egész évben nyitvatartó panzió 8 db. fürdőszobás szobájában 19 fő számára biztosít szálláslehetőséget.
Irányárak:
1 ágyas szoba 6.300 Ft/éj
2 ágyas 9.600 Ft/éj
3 ágyas [...]

További lehetőségek a Tapolcai szállások közelében:
Loading...

Tapolca térkép

Tapolca étterem, vendégló

Tapolca látnivalók

Tapolca szállás, étterem, panzió

Tapolca strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Tapolca pub

Tapolca pizza

Tapolca kávézó

Tapolca ügyelet, orvosi rendelő