Hol keressünk szállást?

Szállás » Tahitótfalu
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Tahitótfalu szállás

Boglárka Vendégház, Tahitótfalú

A Boglárka vendégház Tahitótfalú déli határában a Pilis oldalában hegyoldali szálláslehetőséget kínál vendégeinek. A Kétszintes villa csendes környezetben egy zsákutca végén épült.  Nagy kertjében gyerek játszótér, kerti bútorok, szalonnasütőhely, grillező, zárt parkoló.A gyönyörű fekvésű vendégház családok, társaságok gondtalan pihenése mellett kiindulópontja a bicikli túráknak, a Pilis kirándulóhelyeire vezető gyalogtúráknak.
Elhelyezés: Alsó szinten teljesen felszerelt konyha sütő,villanytűzhely,hűtő,önellátással. [...]

További lehetőségek a Tahitótfalúi szállások közelében:

Taiji Park Panzió, Tahitótfalú

Nagyon szép helyen a Dunakanyarban a Vöröskő lábánál a Pilisi parkerdő által határolt területen másfél hektáros szabaidőpark. Nyugodt csendes erdős helyen a Dunához közel. Az egész évben nyitva tartó szabadidőpark kiválóan alkalmas családi programok, oktatótáborok, sprottáborok, edzőtáborok, szemináriúmok, karate táborok, jóga táborok fogadására.
A panzió 50 fő befogadására alkalmas.
Árakról felvilágósitás: Taiji Park 2021 Tahitótfalu, Pataksor utca [...]

További lehetőségek a Tahitótfalúi szállások közelében:

JEKA Ifjúsági Szálló, Tahitótfalu

Tahitótfalu JEKA Ifjúsági Szállója az Árpád Ifjúsági Szálló, Turistaszálló. A Szentendrei sziget kapujában a falu központban áll az emeletes épület. Az ide érkező csoportok élvezhetik a sziget egyedi klímáját, körbe kerékpározhatják a szigetet, választhatnak a Duna szabadstrandjai, a Pócsmegyeri Tóstrand közül, lovagolhatnak a környék lovardáiban stb.
Az Árpád Szálló 24 fő fogadására képes, minimálisan 15 főtől.
Elhelyezés: [...]

További lehetőségek a Tahitótfalui szállások közelében:

JEKA Lehár Ifjúsági Szálló, Tahitótfalu

Tahitótfalu 2 JEKA Ifjúsági Szállója közül az egyik a Lehár Szálló. A Szentendrei sziget kapujában a falu központban áll az emeletes épület. Az ide érkező csoportok élvezhetik a sziget egyedi klímáját, körbe kerékpározhatják a szigetet, választhatnak a Duna szabadstrandjai, a Pócsmegyeri Tóstrand közül, lovagolhatnak a környék lovardáiban stb.
A Lehár Szálló 51 fő férőhellyel fogadja a [...]

További lehetőségek a Tahitótfalui szállások közelében:

Bodor Major Lovaspark és Szabadidőközpont, Tahitótfalu

A Szentendrei sziget a magyar lovasturizmus egyik központja. Klímája, a főváros közelsége, a nagy mezők, szabad területek, a szigetet behálózó forgalommentes földutak, autóutak mentén lovardák, lovaspanziók, telepek sora alakult. A Bodor Major egyike a legismertebbeknek. A Váci révhez vezető út mellett, Tahitótfalu külterületén találják meg vendégei.
Egész éves szálláslehetőséget nyújt a Lipicai Panzióban.
37 szobájában 100 [...]

További lehetőségek a Tahitótfalui szállások közelében:

Duna Kenping és Panzió***, Tahitótfalu

A Tahi híd lábánál szép dunaparti magánkemping a Duna Kemping. Előtte a hajóállomás, csónakkikötő. Mint vízparti szálláslehetőség olcsó és nagyon jó helyen áll. Mint autóskemping, félúton Visegrád és Szentendre között, bejárattal a Szentendrei sziget faluiba, Dunai szabadstrandjaiba,  mint bicikliskemping, a Dunakanyari, és a Szentendrei szigeti kerékpártúrák kiindulópontja.  Mint kirándulóhely a Vöröskő, a Visegrádi gyalogtúrák kiindulóhelye.
Szolgáltatások: [...]

További lehetőségek a Tahitótfalui szállások közelében:
Loading...

Tahitótfalu térkép

Tahitótfalu étterem, vendégló

Tahitótfalu látnivalók

Tahitótfalu szállás, étterem, panzió

Tahitótfalu strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Tahitótfalu pub

Tahitótfalu pizza

Tahitótfalu kávézó

Tahitótfalu ügyelet, orvosi rendelő