Hol keressünk szállást?

Szállás » Szigliget
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Szigliget szállás

Appartement Mária, Szigliget

A Balaton északi oldalának nyugati végét uraló Szigligeti vár alatt, Szigliget csendes, nyugodt környezetében található családias apartman az Apartman Mária fogadja a vendégeket. Újépítésű kertes családi házban teljes felszereltségű kényelmes, modern, ízléses berendezésű apartman várja az ide érkezőket.
Apartman: 2 hálószoba, nappali, önellátásra felszerelt konyha, fürdőszoba 4 fő kényelmét biztosítja. A személygépkocsik számára zárt parkolási lehetőség.
A [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Terasz Vendégház, Szigliget

A Szigligeti Külső hegyen épült az egyedi hangulatú Terasz Vendégház. Csendes, barátságos hegyoldali környezet csodálatos panorámával. Egész évben nyitvatartó magánszállás a Balatontól 800 méterre. Kellemes kert, fedett kerti terasz, panorámaerkély, grillező, zárt udvar, parkolóhely.
Elhelyezés: 2 db. 3 ágyas szoba, étkező, felszerelt konyha, fürdőszoba.
Irányár: 4 főig 14.900, 5 főre 16.900, 6 főre 18.900 Ft/ éj
Elérhetőség:
Terasz Vendégház
Szigliget, [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Szentes Városi Üdülőtábor, Szigliget

Szigligeten a félsziget-hegy egyik legszebb részén, a Külső hegyen található a Szentes Város Üdülőtábora Szigliget. Elő- és utószezonban diákcsoportokat erdei iskolai programokra , főidényben alkotó és művészeti táborokba  fogadják az érdeklődőket. A pihenni vágyó családoknak is tartalmas, élményekben gazdag programlehetőséget biztosít. Igény szerint napi háromszori étkezés a saját konyhából  A strandoláson, vitorlázáson túl a környék [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Kamonkő Panzió és Étterem, Szigliget

A Balatonból kiemelkedő Szigliget tetején a várrommal az északi part legszebb környezetét adja. A hegy oldalában épült Farkas István festőművész volt villája, a hajókikötővel szemben a strandhoz közel, lélegzetelállító panorámával a Kamonkő Panzió. A ház alatt hatalmas park játszótérrel, grillező-, szalonnasütőhellyel, autóparkolóval. Az alsó szinten étterem, a középső szinten nagy napozóterasz.
A panzió 6 db. 2 [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Nomád Apartman, Szigliget

A Szigligeti vár közelében a Nomád Apartman egész évben fogadja a Balaton északi partjának vendégeit. A faluközpont közelében, a strandtól 15 percnyire épült kertes családi házban kényelmes földszinti apartman a szálláslehetőség. A kertben biotermesztés folyik. Tűzrakóhely, grillező a szabadtéri sütés-főzéshez.
90 nm-en 2 szoba, felszerelt konyha, nappali, fürdőszoba, nagy terasz.5 fő számára kényelmes szállás.
Elérhetőségükön árfelvilágosítás, megegyezés:
Nomád [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Vasvári Apartmanház, Szigliget

Szigliget az északi part gyöngyszeme, a híres várból a legszebb a kilátás teljes panorámával a teljes nyugati medencére. A Vasvári Apartmanház a vártól 700, a strandtól 1000 méterre épült önálló nyaralóház. Egész évben nyitvatartó magánszállás 2001-ben épült hő- és hangszigeteléssel. A ház melletti udvaron kis szökőkút, pergola, hintaágy, grillező, tűzrakó, homokozó, hinta.
A ház két szintjén [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Mária Vendégház, Szigliget

Szigliget színvonalas magánszállása a Mária Vendégház. A kétszintes, kertes családi ház külön részén lakik a szállásadó. A kertben pihenő, napozórész, grillező, tűzrakóhely. Szigliget megújult strandja a háztól 900 méterre, bolt a szomszédban található. 2 különálló apartman fogadja a vendégeket egész évben.
Apartmanok:
I.lakrész 5 főig: 2 hálószoba, nappali, amerikai konyha-étkező, fürdőszoba.
II. lakrész 6 főig: 3 hálószoba, nappali, [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Erőss Apartman, Szigliget

A Szigligeti vár alatti Ófalu műemlékvédelmi körzetében a templom melletti parasztházak egyikében található az Erőss Apartman. Mint az Ófalu védett házainak többsége a felújított parasztház is nyaralóként üzemel. A vendégek élő falumúzeumban, a mai kor technikájával felszerelt apartmanban tölthetik szabadságukat. A kertben árnyas fák, virágok szegélyezik a szép balatoni panorámát. Az apartman a ház földszinti [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Varga család nyaralója, Szigliget

A Szigligeti Varga család nyaralóháza a Balaton-felvidék
kitűnő borainak vidékén fogadja az ideérkező vendégeket.
a falutól 300 m-re található. Csendes környezetben szép kilátással a Balatonra, az egykori présházból átépített szálláshely.Önálló nyaralóház szépen gondozott kertben épült. Kertjében és fedett teraszán kerti bútorok szolgálnak pihenésre, étkezésre.
Elhelyezés: 3 db 2 ágyas szobában, fürdőszobával, felszerelt konyhával.
Irányár: ! főre 11.000Ft/éj, / 3.000Ft/fő/éj [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:

Kovács Vendégház**, Szigliget

A Szigligeti vár alatt csendes környezetben található a Kovács Vendégház. Az új családi ház teraszairól gyönyörű  panoráma tárul a vendégek elé. A nagy kertben napozórész, hinta, homokozó is jelzi, hogy családcentrikus szálláshely várja a vendégeket.
Elhelyezés: a ház 2 szintjén 9-10  fő kényelmes szálláslehetőségét biztosítja. 3 db. hálószoba, 2 fürdőszoba, felszerelt konyha, 2 erkély, terasz kerti [...]

További lehetőségek a Szigligeti szállások közelében:
Loading...

Szigliget térkép

Szigliget étterem, vendégló

Szigliget látnivalók

Szigliget szállás, étterem, panzió

Szigliget strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Szigliget pub

Szigliget pizza

Szigliget kávézó

Szigliget ügyelet, orvosi rendelő