Hol keressünk szállást?

Szállás » Szentes
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Szentes szállás

Éjjelibagoly Panzió, Szentes

Csongrád megye harmadik legnépesebb városa a Kurca folyócska partján, a Tisza szomszédságában Szentes. A város központja közelében fogadja vendégeit az Éjjeli Bagoly Vendégház. Csendes kertes környezetben biztosít szálláslehetőséget. Egész évben nyitvatartó magánszállás.
Elhelyezés: 2 ágyas pótágyazható fürdőszobás szobákban. 2 db. jól felszerelt konyha, déli fekvésű kerti terasz. Parkolási lehetőség, wifi elérhetőség.
A kényelmes szállás mellett a földszinten [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Berekhát Vendégház, Szentes

Dél-Alföld hangulatos városa Szentes. Városközpontjában a Kurca partjánál Strandfürdő, Gyógyfürdő, parkok, éttermek, múzeumok, műemlékek. A  városközponttól 2 km-re Hódmezővásárhely felé magas színvonalú szálláshely a Berekhát Vendégház fogadja vendégeit. Nyugodt, csendes környezetben nagy zöldterület veszi körül  a házat. Ízlésesen parkosítva dísztó, pergola, napozó, saját horgásztó is megtalálható.
Elhelyezés: 2 szobája fenyőbútorokkal berendezve 2-2 főre nyújt kényelmes szállást. [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Holdfény Panzió, Szentes

Szentes városa a Dél-Alföld vendéghívogató értékeinek része. Otthonos hangulatú szálláshelye a Holdfény Panzió a városközpont barokk polgári részén az egykori vendégfogadókat idézi. Polgári fogadóépület nagy postakocsi-behajtóval. A házon belül hangulatos díszkert, terasz. Az ódon falakon belül magas színvonalú, igényesen berendezett szálláslehetőséget biztosít vendégeinek.
Elhelyezés: 9 db. 2-3-4 ágyas légkondicionált fürdőszobás szoba, felszerelt konyha, étkező.
Irányár:
2 ágyas [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Páterház Panzió és Étterem, Szentes

Szentes belvárosában impozáns klasszikus épület a Páterház Panzió és Étterem. A Szentesi Gyógyfürdőtől 1 km-re, a Ligeti uszoda strand és élményfürdőtől 800 m-re található. Szentes a Kurca partján található patinás kisváros múzeumokkkal, műemlék épületekkel. Bár nem Tiszaparti város, mégis kedvelt kirándulóhelye a Tiszai szabadstrand kertvendéglővel, nyaralókkal. 2 km hosszú kerékpárút vezet odáig.
A panzió egész évben [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Hajnal Panzió, Szentes

A hangulatos Dél-Alföldi város Szentes külterületén a Nagytőke felé vezető úton található a Hajnal Panzió. A modern szálláslehetőség egész évben fogadja Szentes vendégeit. Pár perces autóút a város központja, a Kurca partján a Gyógy- és Strandfürdő, a belváros éttermei, cukrászdái, múzeumai.
A Panzió 4 db. fürdőszobás szobájában egész évben kényelmes szállás 10 fő részére.
Irányár:
2 ágyas szoba [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Nyugi Tanya, Szentes

Szentestől 10km-re a Kurca partján egy kimagasló színvonalú vízparti tanya fogadja a háborítatlan természet, a gondtalan falusi pihenés, a horgászat szerelmeseit, luxus igényeknek megfelelő szálláslehetőséggel a Nyugi Tanyán. Tágas kert, nagy zöldterület, gyümölcsös, saját stég csónakkal, kerékpárút akár a Kőröstorokig, csónaktúra, horgásztúra a vadregényes Kurcán ezek a külső programok.
A 2010-ben elkészült kétszintes házban az alsó [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Bástya Vendégház, Szentes

Szentes történelmi belvárosától kicsit távolabb, csendes
kertvárosi környezetben fogadja vendégeit a Bástya Vendégház. A főutak közelsége, a várost megkerülő út melletti ipartelepek és a Belváros közötti fekvése népszerű vendéglátó hellyé teszi. A kertes családi ház földszintjén  Söröző, és kerthelyisége, Fallabda terem.
Elhelyezés: 2,-3,-4 ágyas zuhanyozós szobákban, közös étkező, konyha használattal.
A szálláshely ajánlott családok, kisebb baráti társaságok, itt [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Anita Vendégház, Szentes

Szentes nagy történelmi múlttal rendelkező városában a központi, de csendes kertvárosi környéken fogadja vendégeit az Anita Vendégház. A kertben álló kétszintes családi ház mindkét szintje a vendégek rendelkezésére áll
egész évben. Önálló vendégházként akár két családnak, vagy kisebb baráti társaságnak ideális szálláslehetőség.
Elhelyezés:Az első szinten  2 db 2  ágyas szoba fürdőszobával, a felső szinten 1 franciaágyas szoba, [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Terney Béla Kollégium, Szentes

Szentes város központja közelében olcsó, színvonalas ifjúsági szálláshelyeket ajánl vendégeinek a Terney Béla Kollégium. A Dél-Alföld régi városában egy új panelszállodában 76 db. 4 ágyas kollégiumi szoba, B kategoriás ifjúsági szállodaként 304 főre biztosít szálláslehetőséget. A város a környék központja, amelyben a barokk városmag mellett új lakótelep, a kertváros falusi környezete is harmonikusan megfér. A [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:

Aranykalász Panzió és Étterem, Szentes

Szentes hangulatos kisvárosának egyik tradicionális vendéglátóhelye a közel 100 éves Aranykalász Étterem. A kertvárosi környék régi vendéglője megújítva 150 fős légkondicionált étterem, kis utcai terasszal. A házban sörbár, játékterem is fogadja vendégeit. Színvonalas szálláslehetőséget biztosít egész évben az étterem szomszédságában a Panzió.
4 db. fürdőszobás, minibárral felszerelt szobájában 15 fő számára biztosít európai színvonalú szálláslehetőséget.
Irányár:
2 [...]

További lehetőségek a Szentesi szállások közelében:
Loading...

Szentes térkép

Szentes étterem, vendégló

Szentes látnivalók

Szentes szállás, étterem, panzió

Szentes strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Szentes pub

Szentes pizza

Szentes kávézó

Szentes ügyelet, orvosi rendelő