Hol keressünk szállást?

Szállás » Rába
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Rába szállás

Szentkút Apartman, Vasvár

A Nyugat-Dunántúl szélén, a 8-as főútnál, a Rába és a Kemeneshát közötti kisváros Vasvár. Több szállásfajtából álló magánszállása a Szentkút Kemping, Apartman és Turistaszálló a közeli vallási kegyhelyről kapta nevét.
Aparmanok: összkomfortos apartmanházakz fogadják a vendégeket egész évben.
Elhelyezés: a földszinten: nappali, jól felszerelt konyha, zuhanyzó, wc, emeleten: 2 db 4 ágyas szoba, wc. Szabadtérben kiépített bográcsozó- [...]

További lehetőségek a Vasvári szállások közelében:

Szentkút Kemping, Vasvár

Elérhetőségek:
Balogh Andrea
9800. Vasvár, Járdányi u. 20 30.
Telefon: 06-20-615-2526
szentkutkemping@gmail.com

Vasvár hangulatos kisvárosa főutak, országrészek kereszteződése közelében, a Rába-völgye mellett, a Kemeneshát oldalában fekszik. Magánszállásai nemcsak átutazók, de a programgazdag kisváros vendégeit is fogadják. A Szentkút Kemping a termálfürdővel, stranddal szemben, a horgásztó és egy patak között helyezkedik el, ahol kezdődik az ősbükkös. Sátor- és lakóautó helyek közös [...]

További lehetőségek a Vasvári szállások közelében:

Szentkút Turistaszálló, Vasvár

Vasvár kisvárosa a 8-as és a 74-es főutak kereszteződésénél a Rába völgye melletti Kemenesháton  fekszik. A város magánszállásai a Szentkút Kemping, Apartman és Turistaszálló.
Turistaszálló: Olcsó turista-és diákszálláson szobák kiadók 2, 3, 4, 6, 7 és 8 ágyas szobák kiadók közös zuhanyzóval és WC-vel. Munkásokat is fogad. A szálláshoz közös jól felszerelt konyha tartozik.
A szabadtéren bográcsozó- [...]

További lehetőségek a Vasvári szállások közelében:

Dublin Fogadó & Irish Pub, Szentgotthárd

A legnyugatibb városunk Szentgotthárd hangulatos kis településén magas színvonalú szálládák és magánszállások jelzik turisztikai frekventáltságát. Ilyen magas színvonalú szálláslehetőség a Dublin Fogadó. A város központjában fogadja vendégeit az Ír Pub, és kitűnő szállása.
Szolgáltatások: étkezési lehetőség, horgászati lehetőség, kölcsönzés, bérlési lehetőség, őrzött parkoló, saját parkoló, gyermekágy, gyermekbarát szolgáltatások.
Elhelyezés: 8 db. a modern turizmus felszereltségével, bútorzatával ellátott [...]

További lehetőségek a Szentgotthárdi szállások közelében:

Phönix Vendégház, Szentgotthárd

Phönix Vendégház színvonalas magánszállás Szentgotthárd szélén csendes zöldövezetben fogadja vendégeit.
Szentgotthárd: Város három ország határán, az Őrségi Nemzeti Park kapujában, a Rába folyó partján. Egész éves gazdag programlehetőséget kínál vendégeinek. A Vendégház pár perces sétára van a város központtól és az új élményfürdőtől.
Kitűnő szálláslehetőség családok, baráti társaságok részére egyaránt.
A családi ház  nagy kertjében grillező, tűzrakóhely, parkolási [...]

További lehetőségek a Szentgotthárdi szállások közelében:

Zsida Termál Panzió***, Szentgotthárd

Szentgotthárd színvonalas magánszállása a Zsida Termál Panzió. A város központjától pár perc sétára, de közvetlenül az Őrségi Nemzeti Park Vas-megyei része bejáratánál. Egész évben gazdag programlehetőség várja vendégeit. Pár percre az új élményfürdő, pár percre a Rába horgászhelyei és a Lapincsra induló vadvízi túrák. Az Őrség egyedisége is várja vendégeit, kerékpárosokat, vadászokat, gyalogosokat, autósokat egyaránt.
A [...]

További lehetőségek a Szentgotthárdi szállások közelében:

Alpokalja Motel és Kemping*, Szentgotthárd

A legnyugatibb városunk Szentgotthárd szélén, a Rába folyó partján vízparti szálláslehetőség az Alpokalja Motel és Kemping. A kemping saját kikötővel rendelkezik, ahonnan vadvízi túrák indulnak. A város új élményfürdője pár perc alatt elérhető. A szálláshely jelentősége ezenkívül az Őrségbe induló kerékpáros, autós túrák, Szlovénia, Ausztria határmenti településeire induló túrák, Alsó-Ausztria síterepeinek felkeresése. Egész éves gazdag [...]

További lehetőségek a Szentgotthárdi szállások közelében:

Halászcsárda Panzió, Körmend

Körmend híres vendéglátóhelye a Halászcsárda és Panzió.
A közúti híd mellett a Rába folyó partján fogadja vendégeit. Egykori fogadók mintájára épült csárda 120 fős díszes éttermében hal,vad ételek, helyi specialitások várják a vendégeket.A nagy panoráma terasza a csodálatos Rába folyóra néz.
A Panzió 9 db fürdőszobás szobájában 39 fő kényelmes szálláslehetőségét biztosítja egész évben.
A Panzióban 70 fős [...]

További lehetőségek a Körmendi szállások közelében:

Teke Panzió és Étterem, Körmend

Körmend városa hagyományos vendéglátóhely a postakocsik idejétől napjainkig. A Teke Panzió és Étterem tulajdonosai is régi vendéglátói múlttal rendelkeznek. A város központjában álló intézmény egész évben fogadja a várost látogató és átutazó vendégeit.
Panzió:2-3-4 ágyas zuhanyozós szobáiban 15 fő  részére nyújt kényelmes szálláslehetőséget.
Étterem: 120 fő egyéni és csoportos étkeztetések olcsó házias ételekkel. 50 fős különterem rendezvények [...]

További lehetőségek a Körmendi szállások közelében:

Berki Vendéglő és Panzió, Körmend

Az ország nyugati határán a határátkelőtől alig 30 km-re Körmenden, nyugodt, családias hangulatú étterem és panzió várja vendégeit, a Berki. A vendéglő hajdan mint fogadó a postakocsikat, ma az autós vendégeket várja egész évben, 2002 óta felújítva, egy teljesen új, 14 szobás, 30 fő befogadására alkalmas panzióval és egy 120 fős rendezvényteremmel bővítve. Egész évben [...]

További lehetőségek a Körmendi szállások közelében:
Loading...

Körmend térkép

Körmend étterem, vendégló

Körmend látnivalók

Körmend szállás, étterem, panzió

Körmend strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Körmend pub

Körmend pizza

Körmend kávézó

Körmend ügyelet, orvosi rendelő