Hol keressünk szállást?

Szállás » parasztház
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

parasztház szállás

M.Hogyka Vendégház, Makkoshogyka

Makkoshotyka község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Sárospataki járásban, a . Miskolctól közúton kb. 80 km-re északkeletre, a tokaj-hegyaljai borvidéken található. Az M.HOTYKA VENDÉGHÁZ Sárospataktól 4 km-re,a Zempléni hegyekben található , 2 szoba Összkomfortos ,kőből épült parasztház!
A ház nagy fedett terasszal és fedett kocsibeállóval is rendelkezik ! Egyszerre 6 főt,pótágyazva 10 főt tudunk fogadni!
A házhoz nagy parkosított [...]

További lehetőségek a Makkoshogykai szállások közelében:

Hirschl Vendégház***, Szentpéterfa

Az osztrák határ melletti kis határállomás Szentpéterfa. A Pinka patak mente értékes síkvidék az Alpokalján. A területen 14 falu és külső területei hozták létre a természeti, néprajzi, idegenforgalmi értékek védelmére a Pinka menti Naturparkot. Szentpéterfa e mellé 80 %-os horvát lakósságának a népszokásait, mesterségeit, rendezvényeit adja.
A falusi turizmus 4 napraforgós szálláslehetősége a Hirschl Vendégház. Teljesen [...]

További lehetőségek a Szentpéterfai szállások közelében:

Hidaskapus Vendégházak 2 Földmíves Gazdaház, Mezőkövesd

Mezőkövesd múltjába nyerhetnek betekintést a Hidaskapus Vendégházak 2 Földmíves Gazdaház vendégei.
A Matyó főváros jól megközelíthető csendes részén, a városközpont népművészeti nevezetessége, múzeumai közelében.
A szállás egy 1900-as években épült módos parasztház felújított falai között fogadja a vendégeit. A  meglevő istálló és nagy udvar a régi gazdálkodásra emlékeztet. A házban a hagyományos elrendezés szerint van elhelyezve a [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Hidaskapus Vendégházak 1 Rozmaringos Vendégház, Mezőkövesd

A Matyóföld fővárosában Mezőkövesden, a skanzenszerü csaknem eredeti állapotában megőrzött Hadas Városrészben valódi jómódú matyó parasztház hidas kapuján léphetnek be a Hidaskapus vendégházak Rozmaringos Vendégházába érkező vendégek. Korhűen felújított kerítés, falak, gerendák között eredeti hangulatú szálláshely várja őket.
Elhelyezés: 2 db. 2 ágyas vendégszobája eredeti bútorokkal berendezve. 1-1 modern fürdőszoba, modern konyha összkomfortot biztosít.
A városrész szabálytalanul [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Nosztalgia Vendégház, Mezőkövesd

A Bükk hegység déli lábánál, a 3-as főút mellett fekszik Mezőkövesd városa, a matyó főváros. Európaszerte híresek a színes népművészet megőrzött emlékeiből kialakított múzeumok, gyüjtemények, védett házak értékei. A városba látogató vendégek egyik fő célja ezek megismerése, a másik a város határában a Zsóry-fürdő gyógyvizére épült fürdőkomplexum.
A város hangulatába illő színvonalas magánszállás a Nosztalgia Vendégház. [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Somos Vendégház***, Golop

Golop kis faluja Tállya és Abaújszántó között a Zemplén kapujában fekszik a Somos-hegy lábánál. A csendes, tiszta levegőjü falu melletti lankákon a Tokaj-Hegyalja Borvidék híres borait termelő szőlőskertek , felettük sűrű erdők. 2002 óta a Világörökség részévé vált. A falusi turizmus 4 napraforgós minősítésü magánszállása a Somos Vendégház. Korhűen felújított oldaltornácos parasztházban biztosít hangulatos, összkomfortos [...]

További lehetőségek a Golopi szállások közelében:

Erzsébet Vendégház***, Mád

Szerencs térségében a Zemplén déli lejtői tövében fekszik Mád községe. Az egykori mezőváros a múltban is a Tokaj-Hegyalja Történelmi borvidék egyik meghatározó települése, borkereskedelmi központja. A falu hangulatos, egyedi szépségű hagyományőrző szálláslehetőségét élvezhetik az Erzsébet Vendégház vendégei. Kívül-belül eredeti formájában felújított parasztház ősi falai között, szemet gyönyörködtető fadíszítésekkel,kerítéssel, korhű berendezéssel biztosít összkomfortos szállást.
Elhelyezés: 2 db. [...]

További lehetőségek a Mádi szállások közelében:

Kiskúcsor Vendégház**, Mád

A Zempléni-hegység déli lábánál fekvő Mád község a Tokaj-Hegyalja Történelmi borvidék része. A község csendes utcájában egyedi hangulatú magánszállás fogadja a Kiskúcsor Vendégház vendégeit. Teljesen felújított kertes parasztház, amelyben a régi építészeti elemek ízlésesen keverednek a modern megoldásokkal. Így megőrizve a múlt értékeit, a modern kor összkomfortját biztosítja az ide érkező családok, baráti társaságok számára. [...]

További lehetőségek a Mádi szállások közelében:

Kékpárkány Vendégház***, Rátka

A sváb hagyományok, a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék jeles falujában Rátkán egyedi szépségű felújított gazdag sváb paraszti porta falai között kapnak modern kényelemmel berendezett szálláslehetőséget a 4 napraforgós Kékpárkány Vendégház vendégei.  A Világörökség részét képező festői Zempléni-aljai településen festői szépségű oldalverandás házban magas színvonalú apartman és vendégszobák biztosítanak szálláslehetőséget.
Elhelyezés: tradicionális bútorokkal berendezett szoba, modern, teljes berendezésű [...]

További lehetőségek a Rátkai szállások közelében:

Csereborár Vendégház, Mezőtúr

Az Alföld nagymúltu mezővárosában a Tiszántúli Mezőtúron hangulatos magánszállás fogadja a Cserebogár Vendégház vendégeit. Csendes környezetben eredeti állapotában felújított kertes parasztházban biztosít szállást az ide érkezők számára egész évben.
Elhelyezés:  3 db. vendégszobájában 12 fő számára. A szobák régi parasztbútorokkal, kemencével  berendezve. Fürdőszoba, jól felszerelt konyha.
Irányár: 2.500 Ft/fő/éj
A közelben a Hortobágy-Berettyó, holtágak, a városközpont, Fazekas Múzeum, [...]

További lehetőségek a Mezőtúri szállások közelében:
Loading...

Mezőtúr térkép

Mezőtúr étterem, vendégló

Mezőtúr látnivalók

Mezőtúr szállás, étterem, panzió

Mezőtúr strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Mezőtúr pub

Mezőtúr pizza

Mezőtúr kávézó

Mezőtúr ügyelet, orvosi rendelő