Hol keressünk szállást?

Szállás » Orosháza
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Orosháza szállás

Borostyán Vendégház, Orosháza-Gyopárosfürdő

Az Alföld déli gyöngyszemén biztosít szálláslehetőséget a Borostyán Vendégház. Nyaraló kiadó Orosháza – Gyopárosfürdőn (aquapark és gyógyfürdő). A ház teljesen be van rendezve. Nyolc fő, pótággyal tíz fő elszállásolására alkalmas. A házat egyszerre csak egy csoportnak adjuk ki, tehát nem kell idegenekkel osztozkodni.
Ár: akár 1.900ft/fő/éj-től. Három éves korig ingyenes. SZÉP kártyával való fizetés lehetséges.
Hatos Akció!
Amennyiben [...]

További lehetőségek a Orosháza-Gyopárosfürdői szállások közelében:

Nimród Panzió, Orosháza

Békés megye harmadik legnagyobb városa Orosháza. A Viharsarok hangulatos városa hajdan a földgáztermelés, de mindig a mezőgazdaság, az élelmiszeripar települése. A városközpont, a főút közelében színvonalas szállást biztosít vendégeinek a Nimród Panzió. A főút közelében, csendes helyen egész évben fogadja a városba érkező és az átutazó vendégeket. Nevéhez illően vadászok, vadásztársaságok szálláslehetőségeként épült.
Elhelyezés: 3 db. [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Szántó Apartman, Orosháza

Békés megye hangulatos kisvárosa Orosháza. A Viharsarok, az ország “éléskemrája”, a város is elsősorban mezőgazdaságáról híres. Gasztronómiai rendezvényein kívül múzeumok, parkok, szobrok, műemlékjellegű és modern épületek a városközpontban. Magas színvonalú szálláslehetőséget biztosít vendégeinek a központi elhelyezkedésű Szántó Apartman. Újépítésü, szinteltolásos kertes családi házban egész évben fogadja vendégeit. Nagy pihenőkertjében a gyerekeket játszóhely, a családokat tűzrakóhely, [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Kertvárosi Vendégház, Orosháza

A Viharsarok történelmi városában Orosházán a városközpont  palotái, múzeumai, parkjai, szobrai ékítik szépen gondozott Alföldi várossá. A belváros csendes kertes részén fogadja vendégeit a Kertvárosi Vendégház. Zöldövezeti kertes villa, pihenőkertjében grillező, tűzrakóhely.
Elhelyezés: egész évben fogadja vendégeit 4 db. modern kényelemmel berendezett vendégszobájában 11 főt. Jól felszerelt közös konyha.
Üdülési csekk és SZÉP Kártya elfogadóhelye
Programlehetőséget biztosítanak a [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Szőlő Vendégház, Orosháza

Orosháza városa Békés és Csongrád megye határán nagymúltú Alföldi, Viharsarki település. Terek, parkok, múzeumok, szobrok szépen rendezett városa. A Szőlő városrész kertes villái között fogadja vendégeit a Szőlő Vendégház. Nagy kert, emeleti nyitott terasz a szabadtéri sütés, főzés, grillezés és a lazítás színhelyei. A házban levő masszázsfotel is besegít.
Elhelyezés: 3 db. vendégszobájában 10 fő kényelmét [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Ádi Vendégház, Orosháza

Orosháza egyik legrégebbi utcájában, csendes családias környezetben várja vendégeit az Ádi Vendégház. A ház elhelyezésének köszönhetően Orosháza látnivalói, múzeumai néhány perces sétával megközelíthetőek. Az autóval érkezőknek parkolóhelyet biztosítanak. A környéken számos étterem és egyéb szórakozási lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll. A vendégházban egy maximum 4 fő befogadására alkalmas, konyhával és fürdőszobával rendelkező apartman valamint [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:

Belvárosi Vendégház, Orosháza

Orosháza belvárosában várja az ide érkező vendégeket a Belvárosi Vendégház. A ház csendes, nyugodt környezetben található, így tökéletesen megfelel a kikapcsolódásra. A háztól alig 3 kilométerre található a Gyopárosfürdői Gyógy- és élményfürdő, ahol a víz szerelmesei lelnek tökéletes időtöltésre. A vendégházban 4 szoba található, melyekből kettő darab kétágyas, valamit egy három és egy négyágyas szoba [...]

További lehetőségek a Orosházai szállások közelében:
Loading...

Orosháza térkép

Orosháza étterem, vendégló

Orosháza látnivalók

Orosháza szállás, étterem, panzió

Orosháza strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Orosháza pub

Orosháza pizza

Orosháza kávézó

Orosháza ügyelet, orvosi rendelő