Hol keressünk szállást?

Szállás » Mezőkövesd Zsóry-fürdő
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Mezőkövesd Zsóry-fürdő szállás

Zsóry Kemping Vendégházai, Mezőkövesd

A népszerü Gyógyfürdőtelep Zsóry-fürdő Kempingjének Vendégházai a fürdő közelében igényesen berendezett szálláshelyek.
I. Vendégház: Címe: Bimbó út 6. Az üdülővilla saját kerttel rendelkezik. 9 fő kényelmes összkomfortos szállását biztosítja. 3 db. 2 ágyas, 1 db. 3 ágyas szoba saját fürdőszobákkal, közös társalgó, konyha-étkező.
II. Vendégház: Címe:  Cserjés-köz 8. Önálló kertes üdülőház 16 fő számára. 4 db. 4 [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Zsóry Kemping*** és Üdülőházak, Mezőkövesd

A nagymúltú vízgyógyászati hely Mezőkövesd mellett 21 medencés, télen-nyáron nyitvataró nemzetközi hírű Zsóry  Gyógy-, Termál, Strand- és Élményfürdő. vize reumás megbetegedések, izületi gyulladások és kopások, nőgyógyászati valamint gyomormegbetegedések gyógyítására alkalmas, de gyerekmedencéi, úszómedencéi, élménymedencéi, fedett uszodája széles körüvé teszi működését. A fürdő szomszédságában található Zsóry Kemping és Üdülőházak 4 hektárnyi területén szálláslehetőségek, a szabadidő aktív [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Cserjés Vendégház, Mezőkövesd

Mezőkövesd előtt 4 km-rel ismerős záptojásszag jelzi az ország egyik legjobb gyógyhatású termálvizét, egyik legkorszerübb , legnagyobb Gyógy-, Termál-, Strand- és Élményfürdőjét Zsóry-fürdőt. A fürdő körüli egyre gyarapodó üdülőtelep új magánszállása a Cserjés Vendégház. Kétszintes kertes családi házban magas színvonalú szálláslehetőség fogadja vendégeit a fürdő bejáratától 150 m-re.
Elhelyezés: a ház 2 szintjén 9 lakrészben 18 [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely, Mezőkövesd

A nemrég kibővített, felújított Zsóry-fürdő Mezőkövesdtől 4 km-re Észak-Magyarország legnagyobb fürdőkomplexuma. Betegek, strandolók, minden korosztály számára fürdőélményt jelent. A fürdő mellett jól felszerelt üdülő elsősorban az ifjak számára készült. A Zsóry Zsibongó Gyereküdülő és Szálláshely egész évben fogadja vendégeit. Fűtési szezonban 140, nyári időszakban 220 fő férőhellyel.
Elhelyezés: 2 szintes 18 fős és 21 fős lakóegységekben. [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Két Jóbarát Apartmanház***, Mezőkövesd

Mezőkövesdtől 4 km-re Észak-Magyarország legnagyobb fürdőkomplexuma a Zsóry-Fürdő. Erős gyógyhatásu kéntartalmú gyógyvizére épült 11 hektáron 21 db. fedett és nyitott medencéjével fogadja a gyógyulni, strandolni vágyókat. A  nyaralótelep I. osztályú magánszállása a Két Jóbarát Apartmanház. Vidékies környezetben újépítésü szálláslehetőség a fürdő bejáratától 10 percre, a Reuma Kórház közelében. Egész évben fogadja a vendégeket.
Elhelyezés: 17 db. [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Balneo Hotel Zsóry Thermál & Wellness****, Mezőkövesd

Mezőkövesdtől 4 km-re található a világhírre szert tett Zsóry-Fürdő. Erős gyógyhatású kéntartalmú gyógyvizére épült 11 hektáron 21 db. fedett és nyitott medencéjével fogadja a gyógyulni, strandolni vágyókat. A fürdő közvetlen közelében épült Zsóry-fürdő legújabb 4*-os szállodája a Balneo Hotel Zsóry Thermál & Wellness. A nevében jelzett teljes szolgáltatású szálloda egész évben fogadja a vendégeket.
Hotel: [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Árpád Ház, Mezőkövesd

A Bükk déli lábánál a matyó népi kultúra fővárosától Mezőkövesdtől 2 km-re “záptojásszag” jelzi, hogy ez az ország egyik magasan értékelt gyógyvízre épült Gyógy-, termál- és strandfürdője a Zsóry-fürdő bejárata. A nagylátogatottságú fürdőtelep melletti magánszállások egyike az Árpád Ház. Jól felszerelt két szintes kertes üdülőházban biztosít szálláslehetőséget.
Elhelyezés: szintenként önálló lakrészben. A földszinten 2 db. 2 [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Dalma Nyaralóház, Mezőkövesd

Az ország egyik leghíresebb, legdinamikusabban fejlődő fürdőkomplexuma a Mezőkövesd melletti Zsóry-fürdő. A fürdőtől néhány perces sétára található színvonalas magánszállás a Dalma Nyaralóház. A szálláslehetőség újépítésü kertes nyaralóház vendégszobáiban fogadja a fürdeni, gyógyulni, strandolni érkező vendégeket. Parkolás az udvarban és a ház előtt. Grillezési lehetőség, és a kertben bográcsoló hely lett kialakítva.
Elhelyezés: a kétszintes ház 5 [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Csilike Apartman, Mezőkövesd

Az ország egyik leghíresebb, legjobban felszerelt fürdőkomplexumától, a Mezőkövesd melletti  Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől tényleg egy kőhajításnyira található az egész évben nyitva tartó, télen-nyáron üzemelő Csilike Apartman. A nemrégiben teljesen felújított színvonalas magánszállás, akár 10 fős baráti társaságok, vagy kisgyermekes családok részére is kitűnő szálláslehetőséget biztosít.
Elhelyezés: A két külön bejárattal rendelkező apartmanházban szintenként kettő szoba, [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:
Loading...

Mezőkövesd térkép

Mezőkövesd étterem, vendégló

Mezőkövesd látnivalók

Mezőkövesd szállás, étterem, panzió

Mezőkövesd strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Mezőkövesd pub

Mezőkövesd pizza

Mezőkövesd kávézó

Mezőkövesd ügyelet, orvosi rendelő