Hol keressünk szállást?

Szállás » Makó
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Makó szállás

Szép-lak Apartman, Makó

Makó a Dél Alföldön a Maros folyó jobb partján helyezkedik el. Kitűnő szálláslehetősége a Szép-lak e remek kis város központjában, a Makovecz Imre által tervezett a fürdők templomaként emlegetett Hagymatikum Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található.
Elhelyezés:  egy négylakásos társasház 2 db önálló lakásaként várja szeretettel az aktív illetve passzív pihenésre vágyó vendégeket. OTP, MKB és K&H SZÉP [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Maros Apartman, Makó

A Marosparti népszerü városban Makón kínál kitűnő szálláslehetőséget a Maros Apartman. A város központjában, az egyedi hangulatú Hagymatikum Gyógyfürdőtől 5 percnyi sétára fogadja a vendégeket. Egész évben nyitvatartó magánszállás.
Elhelyezés: 6 fő számára biztosít összkomfortot. 2 db. szoba, nappali, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, hatalmas terasz.
Irányár: 3.000 Ft/fő-től/éj
A Hagymatikumon kívül a Maros folyó biztosít programlehetőséget evezősök, horgászok [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Borka Apartman, Makó

A hangulatos marosparti városban, Makón magas színvonalú szálláslehetőség fogadja a Borka Apartman vendégeit. A város büszkeségétől, a Hagymatikum Gyógyfürdőtől 500 m-re, a buszpályaudvar közelében található a 2012-ben teljesen felújított apartmanház.
Elhelyezés: Négy külön bejáratú, korszerűen felszerelt igényesen kialakított apartman várja a kedves vendégeket egész évben. Az otthonosan berendezett szállást, úgy alakították ki, hogy minden a kedves [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Karaván Panzió*, Makó

A Románia felé haladó 43-as út mellett Makó központjában fogadja vendégeit az 1*-os Karaván Panzió. Egész évben színvonalas szálláslehetőséget biztosít átutazóknak, és a hosszabb időre érkező vendégek számára.
Elhelyezés: 6 db. vendégszobájában 12 fő kényelmes szállása. A barokk jellegű polgárház falain belül nagy belső udvar, gépkocsibehajtó. A szobákhoz saját fürdőszoba, közös étkező. Akadálymentesített környezet.
Irányár: 7.500 Ft/éj/ [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Família Panzió, Makó

Makó a Maros jobb partján, a Szerb és Román határ közelében fekvő dél-alföldi város. A legszebb virágos város, a legmelegebb vidéken, a városi múlt, jelen és jövő jegyeivel, a körölvevő Kőrös-Maros Nemzeti Park szépségeivel. Színvonalas szálláslehetőség fogadja a városba  érkező vendégeket a Família Panzióban. Kertes családi ház, a város legújabb látványossága a Hagymatikum Fürdő dekoratív [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Mária Apartman, Makó

A Maros jobb partján a nagy múltú Makó városában fogadja vendégeit a Mária Apartman. A város központi részén, a 43-as út közelébe, a Hagymatikum Gyógyfürdőtől 15 m-re található.
Elhelyezés: 2-6 főre biztosít szállást egész évben. Teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba tuskabinnal. Nappali hálófülkével és egy különálló szobával. Nagy terasz.Az apartman nem dohányzó.
Irányár: 3.500 Ft/fő/éj
Hagymatikum Gyógyfürdő: 2012-ben adták [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Helga Vendégház*, Makó

Az Alföld Dél-keleti részén a Maros jobb partján található Makó városa. Főként a makói hagyma révén ismert, ami hungarikum, de turisztikai vonzerejét növeli, hogy Magyarország legvirágosabb városa. Legfőbb vendégcsalogató eleme azonban a termálvízére épült Hagymatikum Gyógyfüdő és termálstrand. Kertvárosi részén fogadja vendégeit a Helga Vendégház. Kitűnő szálláslehetőség a város vendégei, kirándulók, turisták, természetbarátok a városban [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Kerekes Panzió, Makó

Makó városában a város központi részén, a 43-as főútnál fogadja vendégeit a Kerekes Panzió. A magánszállás színvonalas szálláslehetőséget biztosít a 20 km-re levő Nagylaki román határ előtt, és a városba érkező vendégeknek. Egész évben nyitvatartó szálláshely hangulatos, falusias jellegű házban, modern berendezésű szobákban.
Elhelyezés: 6 db. fürdőszobás vendégszobában 17 főre. 3 db. 2 ágyas, 1 db. [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Fenyő Panzió, Makó

A Dél-Alföld virágos városa Makó a Hungarikum hagyma hazáját, a környék oktatási, kulturális központját, a festői Maros városát, a Kőrös-Maros Nemzeti Park természeti szépségeit, templomok, barokk paloták mellett  a jelen építészeti remekműveit: a Hagymatikum Gyógyfürdőt, Hagymaházat hozza vendégeihez. A város számtalan magánszállása között a városközpontban a Fenyő Panzió fogadja a vendégeket. Egész évben nyitvatartó szálláslehetőség.
Elhelyezés: [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Pulitzer Kollégium***, Makó

Makó városának híres szülöttéről Pulitzer József újságíróról nevezték el a város több iskolája diákjainak otthont adó megújult Kollégiumot. A szorgalmi időszakon kívül “A” kategóriás turistaszállásként szálláslehetőséget biztosít az ide érkező fiatalok, csoportok számára.
Elhelyezés: 87 db. szobájában 200 fő részére. A vendégek számára étkezési lehetőség, nagy ebédlő, az épület körül sétapark, kosárlabdapálya.
Irányár: 2.500 Ft/fő/éj
Makó az Alföld [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:
Loading...

Makó térkép

Makó étterem, vendégló

Makó látnivalók

Makó szállás, étterem, panzió

Makó strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Makó pub

Makó pizza

Makó kávézó

Makó ügyelet, orvosi rendelő