Hol keressünk szállást?

Szállás » Lakitelek-Tőserdő
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Lakitelek-Tőserdő szállás

Tős Ifjúsági és Turista Szállás, Lakitelek-Tőserdő

Lakitelek-Tőserdőn a Tősfürdő telepét körülvevő üdülőtelep a Tős Ifjúsági és Turista Szállás-Üdülőház II. 64 fő szállását biztosítja 16 szobájában. A szobákban főzőfülke. Az üdülőtelep saját étteremmel, sörözővel, kávézóval , éjszakai bárral rendelkezik. Különleges szolgáltatásai főként a Tisza-Holtág szabadidős lehetőségeit használják ki. Csónakázás, strandolás, horgászat.
Irányár: 30 €/éj/szoba
Elérhetőség:
Tős Üdülő Ifjúsági és Turista Szállás – Üdülőház II.
Közvetlenül a [...]

További lehetőségek a Lakitelek-Tőserdői szállások közelében:

Tőseredei Nyaralóházak, Lakitelek-Tőserdő

A kedvelt turisztikai központ Lakitelek-Tőserdő Kecskeméttől 27 km-re a Kiskunsági Nemzeti Park szélén található. Közel 400 hektáros védett Tisza-Holtág, rajta szabadstrand, pár lépésre Tősfürdő Gyógyfürdője ahol 2,5 hektáros parkban úszómedence, ülőmedencék és gyermekmedence találhatóak.
A fürdővel szemben árnyas, romantikus nyaralótelep, a Tőserdei Nyaralóházak nyújtanak pihenést vendégeiknek. 5db fedett teraszos üdülőház . A üdülőházak felszereltsége teljeskörű: van [...]

További lehetőségek a Lakitelek-Tőserdői szállások közelében:

Fenyves Tanya, Lakitelek-Tőserdő

Lakitelek-Tőserdő nyaralótelepe a Tősfürdő körül és a Holt-Tisza szabadstrandjához vezető úton található. Itt található a Fenyves Tanya is. Hangulatos nyaralóház szépen gondozott kertben. A házból nyitott terasz nyílik a parkosított udvarra, ahol étkezőpavilon, szabadtéri sütő-főző hely és napozókert zuhanyzóval van kialakítva. Egész évben nyitvataartó magánszállás. 2 szobájában 5 fő szálláslehetőségét biztosítja turistaszállás színvonalán.
Irányár: 2.000 Ft/fő/éj
Tősfürdő: [...]

További lehetőségek a Lakitelek-Tőserdői szállások közelében:

Equitas Lovasház és Camping, Lakitelek-Tőserdő

Lakitelek-Tőserdőn a Tősfürdőtől 150 méterre található az Equitas Lovasház és Camping. A kertjében óriás termetű bio gyümölcsfák, a szállásadó a házban lakik,  kertből zöldség-gyümölcs fogyasztható,  jól felszerelt konyha, műholdas -TV,tűzrakóhely, grillező, biotermesztés a portán, ismerkedés a háziállatokkal, gyermekbarát szolgáltatások, társasjátékok, gyermekmedence, pancsoló a szolgáltatásai. Pár perc séta a Holtág szabadidőparkja.
Lovasturizmus: lovas oktatás, lovagoltatás
Kemping: 1400 nm-en [...]

További lehetőségek a Lakitelek-Tőserdői szállások közelében:

Tőserdő Kastély Üdülő, Lakitelek-Tőserdő

Lakitelek-Tőserdő a Tisza-Holtága közel 400 hektáros Természetvédelmi területe Kiskunsági Nemzeti Park határán. A horgászok, csónakázók a Tiszamenti  galériaerdők mellett  a vizinövények, vizimadarak között természetközelben érezhetik magukat. A Holt-Tisza partján a Tőserdő Kastély Üdülő mint ideális rendezvényszálló és szálláslehetőség fogadja a vendégeket. A szabadidő aktív eltöltéséhez pingpongasztalok, teniszpálya, gyermekjátszótér, szabadtéri fedett étkező, tűzrakó hely, füves futballpálya, [...]

További lehetőségek a Lakitelek-Tőserdői szállások közelében:

Tősfürdő Autóskemping, Lakitelek-Tőserdő

Lakitelek-Tőserdő a Tisza mentén helyezkedik el, híres a tiszai holtágról, a csodálatos környezetéről, üdülő övezetéről, Tősfürdő Gyógy- és Termálfürdőjéről. A fürdőtől pár lépésre az Autóskemping fogadja a vendégeket. 3 hektáros szépen gondozott területén sátorhelyek, lakókocsihelyek, 2 db. 4 ágyas, valamint 15 db 2+1 ágyas komfort nélküli faház található, közös vizesblokkal és főzőhelységekkel.
Tőserdő a Kiskunsági Nemzeti [...]

További lehetőségek a Lakitelek-Tőserdői szállások közelében:
Loading...

Lakitelek-Tőserdő térkép

Lakitelek-Tőserdő étterem, vendégló

Lakitelek-Tőserdő látnivalók

Lakitelek-Tőserdő szállás, étterem, panzió

Lakitelek-Tőserdő strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Lakitelek-Tőserdő pub

Lakitelek-Tőserdő pizza

Lakitelek-Tőserdő kávézó

Lakitelek-Tőserdő ügyelet, orvosi rendelő