Hol keressünk szállást?

Szállás » Kőrös
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Kőrös szállás

Csomor-lak, Gyomaendrőd

Békés megye északi részén a Hármas-Kőrös partján fekszik Gyomaendrőd városa. A város határában a Kőrösök holtágai érintetlen természeti értékekkel rendelkező horgászparadicsomok. Egyik leghíresebb holtága a Bónom-zúg . A intenzíven telepített horgászvíz partján biztosít szálláslehetőséget a Csomor-lak nyaralóháza. Kitünő szálláslehetőség horgászok, természetbarátok, pihenni érkező barátok, baráti társaságok számára.
Elhelyezés: a nyaralóház kényelmes összkomfortot biztosít 6 fő számára.Saját [...]

További lehetőségek a Gyomaendrődi szállások közelében:

Kőrösvölgy Panzió, Gyula-Szanazúg

Szanazúg üdülőterületén, a Fekete- és a Fehér-Kőrös összefolyásánál fogadja vendégeit a Kőrösvölgy Panzió. Az üdülőtelep Gyulai oldalán, Gyula történelmi városától 5 km-re a folyó csendes részén árnyas fák alatt kitűnő szálláslehetőséget biztosít strandolók, horgászok, vizisportok kedvelői, természetbarátok számára egyaránt.
Elhelyezés: a panzió nemrég felújított 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobáiban.
A panzió előterében bár/büfé, terasz  működik, lehetőséget adva italok [...]

További lehetőségek a Gyula-Szanazúgi szállások közelében:

Közvetlen Vízparti Nyaraló, Békésszentandrás

Békésszentandrás Szarvastól 5 km-re fekvő nagyközség. Területén fekszik Békés megye “Balatonja”, az ország 5. legnagyobb állóvizének része a  Kákafoki Holtág. A Hármas-Kőrös holtága természetvédelmi terület, horgászparadicsom, vizimadarak,az érintetlen természet hazája. A vízparti nyaralók között kínál önálló nyaralási lehetőséget Kasuba Nóra Közvetlen vízparti nyaralóháza. Kétszintes, kertes nyaralóház, a kertben napozórész, tűzrakóhely. A kert végében a festői [...]

További lehetőségek a Békésszentandrási szállások közelében:

Tópart Panzió & Étterem, Mezőberény

A Tiszántúlon a 46-os, 47-es főút kereszteződésénél található Mezőberény kisvárosa. A Kőrösök völgye régi települése Petőfi és Szendrei Júlia nevét idézi. A város híres vendéglátóhelye, rendezvényhelyszíne a Tópart Panzió és Étterem. Egész évben fogadja vendégeit.
Egész évben nyitvatartó szálláslehetősége a Panzió. Túrázási lehetőség, vásárlási lehetőség, horgászati lehetőség, konferencia rendezésére alkalmas helyszín, etetőszék , gyermekbarát szolgáltatások, külön [...]

További lehetőségek a Mezőberényi szállások közelében:

Dánfoki Vendégház***, Békés

Békés városa a Kettős-Kőrös bal partján fekvő turisztikai központ. A Kettős-Kőrös partján a városközponttól 3 km-re Kőrös-Dánfok nyaralótelepén a 4 napraforgós minősítésü Dánfoki Vendégház biztosít magas színvonalú szálláslehetőséget. Kertes nyaralóház, a kertet átszeli a  folyóba torkolló Élővíz csatorna. Kétszintes önálló nyaralóház, a tulajdonos másik épületben lakik.
Elhelyezés: 4+2 főre. 2 külön bejáratú szoba, teljesen felszerelt konyha, [...]

További lehetőségek a Békési szállások közelében:

Békés-Rosszerdő Vendégház, Békés

Békés megye névadó városa külterületén Békés-Rosszerdőn közvetlen a Kettős-Kőrös partján fogadja vendégeit a Békés-Rosszerdő Vendégház. Természetközeli szálláshely a folyó vadregényes partján, horgászok kedvelt helye.
Elhelyezés: 2 szobás nyaralóházban 6 fő szállása kellemes környezetben biztosít összkomfortot.
A környéken kerékpárutak, lovaglási lehetőség a hatalmas ártéri erdőben.
Békési, Békéscsabai, Gyulai kirándulások, rendezvények.
Egész évben fogadja vendégeit.
Elérhetőség:
Békés-Rosszerdő Vendégház
5630 Békés – Rosszerdő, Petőfi Sándor [...]

További lehetőségek a Békési szállások közelében:

Békés-Dánfoki Üdülőközpont, Békés

Békés városának határában a Kőrös homokos partja mellett üzemel a Békés-Dánfoki Üdülőközpont. Szépen parkosított, fás környezet, nagy szabadterület, szabadstrand, csónakkikötő és  szolgáltatások  fogadják vendégeit, a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is a kellemes pihenést teszi lehetővé. Egész éves nyitvatartás, többféle szálláslehetőség, gazdag programlehetőség, színvonalas rendezvények.
Szálláslehetőségek:
Főépület: 16 db 2 ágyas, fürdőszobás szoba. A földszinten bár [...]

További lehetőségek a Békési szállások közelében:

Dübögő Hotel és Étterem***, Békés

Békés megye névadója Békés városa a a Kettős-Kőrös bal partján fekvő turisztikai központ. A város központjában 2007 óta működik 3*-os szállodája a Dübögő Hotel. A város legszebb szálláshelye, rendezvényközpontja, vendéglátóhelye, szórakoztatóhelye a környezetbe illő épületben üzemel. Egész évben fogadja vendégeit.
Elhelyezés: 14 db. különböző stílusú kényelmes hotelszobában. Részben akadálymentesített szálláshely.
Irányár:
2 ágyas szoba 11.000 Ft/éj
Nászutas lakosztály [...]

További lehetőségek a Békési szállások közelében:

Soczo-Zugi Nyaraló, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd a Hármas-Kőrös partján fekvő történelmi város. A folyó hídjának túlsó oldalán számos holtág partján szép üdülőtelepek, horgásztanyák épültek. A szép Soczo-zug holtág partján található a Soczo-zugi Nyaraló. Közvetlen vízparti önálló nyaralóház bekerített parkosított udvarral, amelyben kerti pavilon, bográcsozó(bogrács) grillező, lengőteke,homokozó, a parton saját stég strandolásra, horgászásra saját csónakkal. A pincében biliárd és csocsóasztal. A [...]

További lehetőségek a Gyomaendrődi szállások közelében:

Templom-Zugi Nyaraló, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kulturális központja. A Kőrös parti város több holtágánál üdülőtelepek épültek horgásztanyákkal. A Templomzugi holtág partján /a 46-os sz. főúthoz közel/ közvetlen vízparton található a Templom-Zugi Nyaraló. Saját stéggel, és csónakkal, parkosított bekerített kertjében , napozóágyak, szalonnasütő.
A ház  2 szintes, berendezett terasszal, emeleten erkéllyel. 3 szobás + nappali, [...]

További lehetőségek a Gyomaendrődi szállások közelében:
Loading...

Gyomaendrőd térkép

Gyomaendrőd étterem, vendégló

Gyomaendrőd látnivalók

Gyomaendrőd szállás, étterem, panzió

Gyomaendrőd strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Gyomaendrőd pub

Gyomaendrőd pizza

Gyomaendrőd kávézó

Gyomaendrőd ügyelet, orvosi rendelő