Hol keressünk szállást?

Szállás » Kollégium
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Kollégium szállás

Szentannai Sámuel Gimnázium és Kollégium Vendégszobái, Karcag

A Nagykunság központjában Karcagon “C” katagóriás ifjúsági szállás fogadja a vendégeket a Szentannai Sámuel Gimnázium és Kollégium vendégszobáiban. A kun hagyományokat, alföldi fazekasságot, kun lovashagyományokat őrző mezőváros szélén található a város híres tanintézetének a kollégiuma. Több hagyományőrző rendezvény helyszíne.
Elhelyezés: 5 db. vendégszobájában 12 fő számára biztosít szállást egész évben.
Irányár: 1.000 Ft/fő/éj
A városban a Nagykun Múzeum, [...]

További lehetőségek a Karcagi szállások közelében:

Városi Kollégium, Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár belvárosa közelében “C” kategóriás ifjúsági szállással fogadja a városba érkező ifjúsági csoportokat a Városi Kollégium.
Elhelyezés: egész évben, hétvégeken és tanitási szünetekben a teljes kollégium a vendégek rendelkezésére áll. 16 db. 4 ágyas kollégiumi szoba. A kollégium parkjában padok, kiépített tűzrakóhelyek. A kirándulásokhoz kerékpárok kölcsönözhetők. A vendégek rendelkezésére áll a klubhelyiség, üditő és italautómaták.
A kollégium [...]

További lehetőségek a Mosonmagyaróvári szállások közelében:

Ady Endre Középiskolai Kollégium, Ózd

Magyarország északkeleti részén, az északi-középhegységhez tartozó gömöri-hevesi dombság völgyeiben kiépített település Ózd. Több faluból egyesült iparvárossá.
A város “B” kategóriás ifjúsági szálláshelye található az Ady Endre Középiskolai Kollégiumban. Az emeletes, jól felszerelt kollégium 2 ágyas szobája egész évben a vendégek rendelkezésére áll. Iskolai szünetekben 25 db. 3 ágyas kollégiumi szoba biztosít szálláslehetőséget. 2 szobához tartozik 1 [...]

További lehetőségek a Ózdi szállások közelében:

József Attila Középiskolai Kollégium, Nagyatád

Nagyatád kisvárosában “B” kategóriás ifjúsági szállást biztosít fiatalok, ifjúsági csoportok számára a József Attila Középiskolai Kollégium. Egész évben fogadja vendégeit. A kollégiumban kondicionálóterem, squash pálya, lift, szintenként közös konyha található.
Elhelyezés: 70 db. 2-4 ágyas zuhanyozós szobákban 160 fő számára. Jó közlekedés a 68-as főút mellett.
Irányár:
2 ágyas szobákban 3.500 Ft/fő/éj csak nyári szünidőben!
4 ágyas szobában [...]

További lehetőségek a Nagyatádi szállások közelében:

Csapody István Természetiskola és Látógatóközpont, Sarród

A Fertő-tó nádasai mellett három kis halásztelepülésből olvadt össze Sarród faluja. Sarród-Fertőújlak-Nyárliget. A Mexikó-puszta néven is ismert Fertőújlak a határtól 2.5-3 km-re fekszik. Az egykori határőrlaktanyából lett kialakítva a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság új látogató- oktatási- és képzési központja, a Mexikó-pusztaközpont. A Csapody István Természetiskola és Látogatóközpont “A” kategóriás ifjúsági szállásán fogadja a Fertő-Hanság Nemzeti [...]

További lehetőségek a Sarródi szállások közelében:

Petőfi István Általános Iskola Diákotthon, Kondoros

Kondoros településén a Petőfi Sándor Általános Iskola Diákotthona egész évben “B” kategóriájú ifjúsági szállást biztosít vendégeinek.
10 db. szobájában 50 fő számára biztosít szálláslehetőséget.
Irányár: 1.100 Ft/fő/éj
Az alföld leghíresebb csárdáját, múzeumát, éttermét, a mellette zajló Betyárfesztivált, a környék természeti értékeit, a Viharsarok tanyavilágát, fürdőit deríthetik fel a szállásról autóbusszal, kerékpárral induló vendégek.
Elérhetőség:
Petőfi István Diákotthon
5553 Kondoros, Iskola utca [...]

További lehetőségek a Kondorosi szállások közelében:

Harruckern János Közoktatási Intézmény Mezőhegyesi Kollégiuma, Mezőhegyes

Mezőhegyes kisvárosában működik a Harruckern János Közoktatási Intézmény Mezőhegyesi Kollégiuma. A több mint 50 éves, többször felújított épületben az iskolai szorgalmi időszakon kívül olcsó szálláslehetőséget biztosít kollégiumi szobáiban. 100 férőhellyel diákcsoportok és felnőttek elszállásolására alkalmas.
A vendégek igénybe vehetik a kollégium étkeztetését, a Magyar lótenyésztés fellegvárában természetesen lovaglási lehetőség, túrázás a környéken, a Viharsarok településein, a [...]

További lehetőségek a Mezőhegyesi szállások közelében:

Alma Mater Hostel***, Békéscsaba

Békéscsaba csendes kertvárosi részén kellemes parkban épült a Szent István Egyetem Alma Mater Kollégiuma, amely a tanítási szünetekben “A” kategóriájú ifjúsági szálláshelyként fogadja a város vendégeit.
Elhelyezés: a 2 épületben, 103 db apartmanban, 300 férőhely
1×2 fős és 2×2 fős apartmanok, a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, korszerűek, praktikusak. Mágneskártyával nyitható szobák, modern egyszerűséggel, de a szükséges eszközökkel [...]

További lehetőségek a Békéscsabai szállások közelében:

BÉKSZI József Attila Kollégiuma, Békéscsaba

Békéscsaba több mint 40 éves múlttal rendelkező létesítménye a BÉKSZI József Attila Kollégiuma. Békéscsaba központi helyén “B” kategóriás szálláslehetőséget biztosít külső vendégek számára.
Elhelyezés: 37 db. szobájában 148 főre. A vendégszállások 4 ágyas csoportszobákban találhatók. Minden szinten felszerelt teakonyha és közös zuhanyzó használatára van lehetőség.
Vendégszoba: 1 db. 2 ágyas, zuhanyozós szoba.
Egész évben megrendelhető szálláslehetőségek.
Irányár: 1.800-2.200 Ft/fő/éj [...]

További lehetőségek a Békéscsabai szállások közelében:

Szent-Györgyi Albert Kollégium, Békéscsaba

Hazánk világhírű tudósáról, a C vitamint paprikából előállító Szent-Györgyi Albertről kapta nevét Békéscsaba nagyhírű Gimnáziuma és Kollégiuma. A város központi részén, az Élővíz csatorna közelében épült Kollégium 39 db. szobájában 331 fő számára biztosít “B” kategóriás ifjúsági szállást. A kollégium nagyobb csoport esetén előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe egész évben.
Az ifjúsági csoportok akár hosszabb kirándulásokra, [...]

További lehetőségek a Békéscsabai szállások közelében:
Loading...

Békéscsaba térkép

Békéscsaba étterem, vendégló

Békéscsaba látnivalók

Békéscsaba szállás, étterem, panzió

Békéscsaba strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Békéscsaba pub

Békéscsaba pizza

Békéscsaba kávézó

Békéscsaba ügyelet, orvosi rendelő