Hol keressünk szállást?

Szállás » kézművesség
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

kézművesség szállás

Jurtábor “Nomád” Ifjúsági Szálláshely, Novaj

Az Eger és Mezőkövesd közötti kis völgyfaluban Novajon az ősmagyar, mongol történelmi múltba vezető helyszín és programok fogadják a Jurtábor Nomád Ifjúsági Szálláshely fiatal vendégeit.
Szálláslehetőség: 7 db. 7-10 fős nemez-jurtában. Közös zuhanyozók, WC-k, öltözők.
Kézműves és Erdei Iskolai programokhoz 180 nm-es fedett rendezvénytér, benne melegítőkonyha, étkező.
Ellátás: napi négyszeri étkezés.
Programok: lovaglás, íjászat, népi ételek készítése, kenyérsütés kemencében, [...]

További lehetőségek a Novaji szállások közelében:

Megbékélés Háza és Ifjúsági Ház, Berekfürdő

Berekfürdő csendes üdülőfalujában, a gyógyvizéről híres Gyógy- és Termálfürdő közelében található a Megbékélés Háa Református Konferencia Központ. A kül- és belföldi gyülekezési csoportok elhelyezésén, szakmai konferenciák lebonyolításán kívül erdei iskolák rendezését, egyéni üdülés lehetőgét is biztosítja.
Ifjúsági Ház: az erdei iskolák programjait bonyolítja. Kézművesprogramok, sportprogramok, fürdőprogramok, Karcagi kézművesség, múzeumok, Hortobágyi programok. Magas színvonalu technikai, emberi háttérrel.
Egyéni [...]

További lehetőségek a Berekfürdői szállások közelében:

Matula Házak, Mezőtúr

A híres mezőváros Mezőtúr nemcsak a kézművesség, fazekasság városa, számtalan horgászvize a terület horgászparadicsomává teszi. A Hortobágy-Berettyó és a Kőrös környékén a város területén vadregényes holtágak találhatók. A Túrtői holtág mellett fogadja a horgászvendégeket, családokat a Turi Horgászegyesület új, 4 napraforgós minősítésű horgásztanyája a Matula Házak. Egész évben rendelkezésre állnak.
Elhelyezés: 5 db. kényelmes vendégszobájában 12 [...]

További lehetőségek a Mezőtúri szállások közelében:

Gyöngyösház, Túrkeve

A hagyományőrző Alföldi kisvároshoz Túrkevéhez tartozik a hagyományos építészeti kűlső, belsőt, bútorzatot, népi díszeke, mesterségeket, kézművességet ápoló Gyöngyösház. Több mint 100 éves parasztház falai között a XIX-XX. század túrkevei paraszti életének állít emléket. A kemencés szobában a tulajdonos – Nagyné Sallai Erzsébet gyöngyfűző alkotásaiból készült állandó kiállítás látható; innen ered a ház elnevezése. Az ide [...]

További lehetőségek a Túrkevei szállások közelében:

Piroska Pihenő**, Zalaújlak

Zalaújlak a Zalai dombság kis völgyében Zalakaros szomszédságában, Nagykanizsától 17 km-re fekszik. A környékbeli dombokon szőlőművelés, bortermelés. A falu jeles szülötte Egry József, a Balaton festője. A falusi turizmus 3 napraforgós szálláslehetősége a Piroska Pihenő. Egész évben fogadja vendégeit. Hangulatos gyerekbarát szálláshely vendégszerető házigazdával. Kertes családi házban, régi, felújított épületben  fogadja vendégeit. Játszószoba/játszósarok, játékokkal, gyermekágy, [...]

További lehetőségek a Zalaújlaki szállások közelében:

Békés-Dánfoki Üdülőközpont, Békés

Békés városának határában a Kőrös homokos partja mellett üzemel a Békés-Dánfoki Üdülőközpont. Szépen parkosított, fás környezet, nagy szabadterület, szabadstrand, csónakkikötő és  szolgáltatások  fogadják vendégeit, a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is a kellemes pihenést teszi lehetővé. Egész éves nyitvatartás, többféle szálláslehetőség, gazdag programlehetőség, színvonalas rendezvények.
Szálláslehetőségek:
Főépület: 16 db 2 ágyas, fürdőszobás szoba. A földszinten bár [...]

További lehetőségek a Békési szállások közelében:

Szigetház Erdei Iskola, Apátfalva

A Maros partján Apátfalván található a Szigetház Erdei Iskola. Természetközeli szálláshely, ahol a falusi élet örömeire, a csendes, tartalmas időtöltésre tanítják a gyerekeket egész évben. Udvarán hatalmas diófal, a paraszti kemence szép környezetet biztosít szabadtéri foglalkozásokhoz, pihenéshez. A Tiszántúl déli részének néprajzi hagyományait, népi mesterségeit, a kemencés sütés fortélyait, a természet szeretetét ismerhetik meg.
Osztálykirándulások, csapatépítő [...]

További lehetőségek a Apátfalvai szállások közelében:

LuDo Apartman De Lux****, Makó

Makó a Dél-Alföld, a Marospart hangulatos, csendes kisvárosa. A város központjában 2012-ben nyitott a LuDo Apartman De Lux magánszállás, amely nevében is jelzett magas színvonnalu apartmanjaiban biztosít szálláslehetőséget egész évben. Az apartmanháztól 5 percnyi sétára található a város új látványossága a Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum Gyógy- Wellness- és Strandfürdő.
Elhelyezés: 3 db. 2 ágyas, [...]

További lehetőségek a Makói szállások közelében:

Kemencés Kuckó Vendégház***, Berettyóújfalu

Bihar vidékének központjában Berettyóújfalun a helyi falusi turizmus megismerésére a 4 napraforgós minősítésű Kemencés Kuckó Vendégház vendégeinek egész évben módjuk van. A  vendégszerető, hagyománytisztelő házigazdák a magas színvonalú szálláslehetőség biztosításán kívül szakértői  a helyi gasztronómiának, kézművességnek.
Elhelyezés: 3 db. vendégszobájában. A szobák 4-4-3 fő számára biztosítanak szálláslehetőséget. Két szobában modern, a harmadikban ízléses retró bútorzat. Saját [...]

További lehetőségek a Berettyóújfalui szállások közelében:

Sárréti Vendégház**, Sárrétudvari

A Nagy-Sárrét vidékén Püspökladánytól 10 km-re található Sárrétudvari faluja. Csendes falusi környezetben őrzi a vidék múltját és értékeit. A falu főutcájában színvonalas magánszállás a Sárréti Vendégház fogadja vendégeit. Egész évben nyitvatartó szállás. A régi parasztporták mintájára újonnan épült tornácos épület, természetes anyagokból. Zárt pihenőkertjében szabadtéri sütés, főzés lehetősége, gyerekjátszó, sportolási lehetőségek. A falusi turizmust, a [...]

További lehetőségek a Sárrétudvarii szállások közelében:
Loading...

Sárrétudvari térkép

Sárrétudvari étterem, vendégló

Sárrétudvari látnivalók

Sárrétudvari szállás, étterem, panzió

Sárrétudvari strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Sárrétudvari pub

Sárrétudvari pizza

Sárrétudvari kávézó

Sárrétudvari ügyelet, orvosi rendelő