Hol keressünk szállást?

Szállás » Ják
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Ják szállás

Jáki Turistaház, Ják

A Világörökség részét képező Jáki műemléktemplom a Szombathely környéki kirándulások kihagyhatatlan célpontja. A községbe érkező turisták számára igényesen berendezett szálláslehetőséget biztosít a Jáki Turistaház. Olcsó árfekvésü szállás.
Elhelyezés: a ház 6 szobájában 13 fő számára.
Az Apátság épületében Helytörténeti Múzeum működik. Látnivaló még a Szent-Jakab templom és Kápolna egysége.
Elérhetőség:
Jáki Turistaház
9798 Ják, Szabadság tér
Telefon: 06-94-321-436

További lehetőségek a Jáki szállások közelében:

Sárkányölő Vendégház***, Ják

Szombathelytől 10 km-re az Osztrák határ melletti Ják apátsági temploma a  román kori magyar templomépítészet legjelentősebb megmaradt alkotása. A Világörökség részeként yilvántartott templomtól 100 méterre található magánszállás a 4 napraforgós Sárkányölő Vendégház. Egész évben fogadja a vendégeket. Kétszintes kertes családi ház vendégszobái biztosítanak szálláslehetőséget. Kertjében fedett terasz, kerti pihenő, tűzrakó, grillezőhely. Gyerekbarát szálláshely.
Elhelyezés: 5 db. [...]

További lehetőségek a Jáki szállások közelében:

Rusztikus Szálló, Ják

Az ország egyik leghíresebb műemléke a Jáki templom mellett találhatják vendégei az igényesen felszerelt magánszállást , a Rusztikus Szállót. A 110 éve épült ház restaurálása után megőrizte rusztikus stílusát, eredeti hangulatát. Így belső berendezése akár élő tájház is lehetne, bútorzata, kemence-kandallója, díszei a modern vendéglátás technikájával harmonizálnak. A házban működő  gazdaság nagy gyümölcsös  /termései fogyaszthatók/ [...]

További lehetőségek a Jáki szállások közelében:

Alutcai Vendégváró, Ják

Az egyik leghíresebb magyar műemlék, a Jáki templom látogatóit, és Vas megye környékbeli falvainak biciklis, autós vendégeit fogadja a Jáki Alutcai Vendégváró. Az újépítésü családi ház árnyas kertjében gyerekmedence, tűzrakó, grillező található. A házigazdák vendégszeretete a termett zöldség-gyümölcs fogyasztására, ismerkedés a háziállatokkal programra hívja a gyerekekkel érkező családokat. A házban is folytatódnak a gyerekbarát szolgáltatások.
A [...]

További lehetőségek a Jáki szállások közelében:

Tóth Falusi Szálláshely, Ják

Szombathelytől 10 km-re találjuk a Magyar Kulturális Örökség egyik gyöngyszemét a Jáki Templomot. A Tóth Falusi Szálláshely a falu újépítésü, többszintes villájában van. 2 szobájában 6 főre ad kényelmes szálláslehetőséget. Nagy kertjében virágok, díszfák, kerti bútorok mellett sátrazási lehetőség is adott.
A világhíres épület, amelynek másolata a Budapesti Vajdahunyad várában népszerű helye templomi esküvőknek, a faluban [...]

További lehetőségek a Jáki szállások közelében:
Loading...

Ják térkép

Ják étterem, vendégló

Ják látnivalók

Ják szállás, étterem, panzió

Ják strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Ják pub

Ják pizza

Ják kávézó

Ják ügyelet, orvosi rendelő