Hol keressünk szállást?

Szállás » Fonyód
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Fonyód szállás

Kovács Kati Kedvező Árú 4-5-6 fős Apartman, Fonyód

Fonyódon a szabadstrandtól 1000 m-re kétszintes, kerte családi ház alsó szintjén Kedvező árú 4-5-6 fős apartman fogadja a vendégeket.  A szállásadó a ház alagsorában a számára kialakított különbejáratú apartmanban lakik. A pihenőkertben grillezési lehetőség, zárt parkolás.
Elhelyezés: 2 db kétágyas hálószoba erkéllyel, tágas és szépen berendezett nappali ülőgarnitúrával és 2 heverővel, mely 2 fő számára kényelmes [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

Horváth Zsuzsa Kedvező Árú 8-10-12 főre Önálló Nyaralóház, Fonyód

Fonyódonn a szabadstrandtól 600 m-re kedvező árú önálló nyaralóház fogadja a vendégeket 8-10-12 fő nyaralását biztosítja. Műanyag bútorokkal berendezett erkélye és fedett terasza van a nyaralóháznak. A kertben grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van az udvarban. A szállásadó nem lakik itt.
Elhelyezés: 200 nm-es alaptrületü kétszintes nyaralóházban.
Alsó [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

Pullerné Kedvező árú 8-10-12 fős önálló nyaralóház, Fonyód

A Balaton déli partján Fonyódon kedvező árú kertes nyaralóház fogadja a vendégeket. A kertben grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van az udvarban. A szállásadó nem lakik itt.
Elhelyezés: 200 nm alapterületü, kétszintes nyaralóházban max. 12 fő kényelmes szállását biztoítja.
Alsó szint:  nappali TV-vel és kijárattal a teraszra, 2 [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

FO-15 Kedvező Árú Nyaralóház, Fonyód

Fonyód városában a szabadstrandtól 1000 m-re kedvező árú nyaralóház a Balaton Travel kezelésében az FO-15 jelzésű magánszállás fogadja a népszerű nyaralóvárosba érkezőket. Csendes kertes övezetben családi ház  alsó szinti apartmanja áll a vendégek rendelkezésére. Étterem 100 m-re, bevásárlási lehetőség 800 m-re. Kényelmes szálláslehetőség nagyobb család, kisebb társaság számára 6 főig.
Elhelyezés: 80 nm. alapterületü lakrészben. 2 [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

Bándiné Strandközeli Nyaralóház, Fonyód

A déli part népszerű fürdővárosában Fonyódon a Bándiné  Strandközeli Nyaralóháza szálláslehetősége fogadja a vendégeket. A város vízpartján számtalan szabadstrand, a városban a leghíresebb balatoni piac, a Várhegy, a Badacsony panorámája, a hajókikötő, a hosszú móló, népszerü rendezvényei  teszik keresetté Fonyódot. A szálláslehetőség kertes családi házban, a legközelebbi strandtól 350 m-re található. A ház felső [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

FO-01 Újépítésű Nyaralóház, Fonyód

A Balaton déli partjának legszebb panorámája a Badacsony hegyével uralva, a népszerű Fonyód szabadstrandjairól élvezhető. A legközelebbi strandtól 450 m-re fogadja vendégeit a  Balaton Travel kezelésében az FO-01 Újépítésű Nyaralóház. Dekoratív villa csendes, nyugodt utcában, a legközelebbi étteremtől 300, bevásárlási lehetőségtől 150 m-re a város központi részén.
Elhelyezés: a ház földszintjén igényesen berendezett 60 nm-es apartmanban [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

Lontai Apartman, Fonyód

A Balaton déli partjának népszerű üdülőhelyén Fonyódon fogadja vendégeit a Lontai Apartman. Kertes családi házban, a belvárostól és a strandtól pár perc sétára csendes kellemes környezetben. Májustól októberig sok szeretettel várja vendégeit.
Elhelyezés: maximum kilenc főig, egy 4 és egy 5 személyes jól felszerelt összkomfortos apartman áll rendelkezésre egymás szomszédságában, egy nagy közös telken.  Ideális szálláslehetőség [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

Herr Vendégház, Fonyód

Fonyód központjában, a nagystrandtól 500 méterre található a Herr Vendégház. Kétszintes dekoratív üdülőház saját kerttel. A kertben grillkemence, tűzrakó, parkolási lehetőség. Családi szálláshely gyermekmedence, pancsoló, gyermekbarát szolgáltatások, külön szülő-gyermek hálószoba várja a vendégeket.
A ház 2 szintjén 2 különbejáratu apartman együtt és külön is bérelhető 06.01 és 09.30 között.
5 db. hálószoba, nappali, önellátásra berendezett modern konyha, [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

Margó Ház, Fonyód

A Margó Ház Fonyód csendes részén, a szabadstrandtól 900 méterre épült kétszintes dekoratív kertes családi ház. A ház szép kertjében napozórész, grillező, tűzrakóhely, parkolási lehetőség. A ház, mint önálló apartmanház 06.15 és 09. 15. között fogadja vendégeit. A két szint 5 szobájában 11+2 fő számára tágas, kényelmes szálláslehetőség. 2 fürdőszoba, 2 WC, nappali, modern konyha-étkező, [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:

Hosszú Apartman, Fonyód

Fonyód csendes kertvárosi részén a Balatontól 1600 méterre fogadja vendégeit a Hosszú Apartman. A kertes családi házban lakik a szállásadó is. A kertben nagy fedett terasz étkezésre, grillezési lehetőség. 2 hétig tartózkodó vendégei számára grillvacsorát készítenek. Egész évben nyitvatartó magánszállás. 2 különálló apartmanja 2 család, egybenyitva 11 tagú társaság magas színvonalú, igényesen berendezett szálláslehetőségét biztosítja.
A [...]

További lehetőségek a Fonyódi szállások közelében:
Loading...

Fonyód térkép

Fonyód étterem, vendégló

Fonyód látnivalók

Fonyód szállás, étterem, panzió

Fonyód strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Fonyód pub

Fonyód pizza

Fonyód kávézó

Fonyód ügyelet, orvosi rendelő