Hol keressünk szállást?

Szállás » félpanzió
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

félpanzió szállás

Tulipános Vendégház, Nova

A Tulipános Vendégház az ország nyugati csücskében a, a Göcsej szívében, a 75-ös főút mentén Nova községben egy csendes nyugodt utcában található. A környéken rengeteg erdő természeti látnivaló található amit akár erdei kisvasúttal van lehetőség körbejárni. A községtől 13km-re Lenti városban strandolási, gyógyfürdőzési lehetőség van. A házhoz 2 szoba tartozik 2-2 fő [...]

További lehetőségek a Novai szállások közelében:

Vakáció Üdülő, Révfülöp

Révfülöpön fogadja a Balaton északi partjára érkező vendégeket a Vakáció Üdülő. Az Üdülő főépülete fűthető, egész évben fogadja vendégeit. A Sport Üdülő 05.01-10.31-ig áll a vendégek rendelkezésére.
Elhelyezés: üdülőnként 70-70 főre 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban és fürdőszobás faházakban.
Kitűnő szálláslehetőség, számtalan szolgáltatással nyaralni, pihenni, kikapcsolódni, kirándulni, túrázni vágyó családok valamint gyermek és felnőtt csoportok számára.
A strand pár [...]

További lehetőségek a Révfülöpi szállások közelében:

Béres Vendégház***, Egervár

Egervár települése mellett 3*-os szálláshely várja a vendégeket: a Béres Vendégház. Természetközelség, tiszta levegő a Zalai-dombság szélén, az Őrség és a Göcsej, Zalaegerszeg szomszédságában, a Termálfürdő és AquaCity közelében, – mely 8 km-re található – Egervár szőlőhegyén, csendes, szép panorámás környezetben várja vendégeit egész éves nyitvatartással.
Elhelyezés: 3 szintes vendégházban szintenként külön bejáratú apartmanokban.
Összesen 7 szoba, [...]

További lehetőségek a Egervári szállások közelében:

Csillagkert Magánszállás***, Jászdózsa

Jászdózsa a Jászság északi részén, a Mátra lábánál, a Tarna két partján fekszik. A községben a 4 napraforgós minősítésü Csillagkert Magánszállás biztosít szálláslehetőséget.
Elhelyezés: 4 db. modern kéyelemmel berendezett vendégszobájában 10 fő 3 pótágyazási lehetőség.  Az emeleten kialakított szobák padlófűtésűek, klímával és kábeltelevízióval felszereltek, mindegyikhez előteres zuhanyzós mellékhelyiség tartozik. Az emeleten kellemes társalgó és 4-6 személyes [...]

További lehetőségek a Jászdózsai szállások közelében:

Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely, Mezőkövesd

A nemrég kibővített, felújított Zsóry-fürdő Mezőkövesdtől 4 km-re Észak-Magyarország legnagyobb fürdőkomplexuma. Betegek, strandolók, minden korosztály számára fürdőélményt jelent. A fürdő mellett jól felszerelt üdülő elsősorban az ifjak számára készült. A Zsóry Zsibongó Gyereküdülő és Szálláshely egész évben fogadja vendégeit. Fűtési szezonban 140, nyári időszakban 220 fő férőhellyel.
Elhelyezés: 2 szintes 18 fős és 21 fős lakóegységekben. [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Galambos Pincészet Apartmanja, Abaújszántó

A Tokaj-Hegyalja Történelmi Borvidék a világ első zárt borvidéke. 2002 óta a Világörökségi listára felkerült kultúrtáj 28 települése Tokajtól Abaújszántóig terül el. Abaújszántó új borászata a Galambos Pincészet. Vendégszerető házigazdái magas színvonalú apartmanjaikban biztosítanak szálláslehetőséget.
Elhelyezés: 2 különbejáratu összkomfortos apartmanban 5 fő számára. A 2 ágyas mozgáskorlátozottak számára kiépítve.
Irányár: 3.500-4.000 Ft/fő/éj
Nyitvatartás: 04.01-11.30.
Szolgáltatások: gyerekbarát szolgáltatások, kerti játékok, [...]

További lehetőségek a Abaújszántói szállások közelében:

Blue Apartman***, Berekfürdő

Berekfürdő az Alföld szívében fekvő méltán híres gyógyfürdőhely.
A fürdő vonzásában több magánszállás fogadja a gyógyulni, strandolni érkezőket. A falusi turizmus 4 napraforgós minősítésü szállása a lue Apartman. A színéről megismerhető kertes családi ház a fürdő bejáratától pár percnyi sétára található. Pihenőkertjében tűzrakó, grillező.
Elhelyezés: 3 db. 2-2 fős különálló összkomfortos apartmanja egész évben kitünő szálláslehetőséget biztosít.
Irányár: [...]

További lehetőségek a Berekfürdői szállások közelében:

Gyöngyösház, Túrkeve

A hagyományőrző Alföldi kisvároshoz Túrkevéhez tartozik a hagyományos építészeti kűlső, belsőt, bútorzatot, népi díszeke, mesterségeket, kézművességet ápoló Gyöngyösház. Több mint 100 éves parasztház falai között a XIX-XX. század túrkevei paraszti életének állít emléket. A kemencés szobában a tulajdonos – Nagyné Sallai Erzsébet gyöngyfűző alkotásaiból készült állandó kiállítás látható; innen ered a ház elnevezése. Az ide [...]

További lehetőségek a Túrkevei szállások közelében:

Geszti Vendégház, Kunhegyes

A Nagykunság északi peremén a Hortobágy és a Tisza-tó közelében fekszik Kunhegyes települése. Vendégszerető kun lakósok, jellegzetes kunsági ételek, híres helyi kisüsti, pezsgő sportélet , strand  várja vendégeit. Szálláslehetőséget színvonalas magánszállásokban találnak.
Egyedi hangulatú, színvonalas magánszállása a Geszti Vendégház a szálláslehetőségeken kívül a helyi pusztai élet emlékeit is őrzik.   Kényelmes, családias búboskemencés és nádfedeles parasztházak történelmi [...]

További lehetőségek a Kunhegyesi szállások közelében:

Hotel Kumánia***, Kisújszállás

A Nagykunság ősi kun települése Kisújszállás. Nagy történelmi múlt, egyedi alföldi városszerkezet.
Gyógy- és Termálfürdője a Kumánia 2011-ben teljesen megújult, egész évben várja a strandolni, gyógyulni érkező vendégeket. Strand, gyógyfürdő, gyógy- és fizioterápiás kezelések, wellnessszolgáltatások.
A megújulással egyidőben nyitott a fürdő szomszédságában a 3 *-os Hotel Kumánia. A modern strand  közelben hangulatos modern kastélyszerü épülettel.
Elhelyezés: 30 db. [...]

További lehetőségek a Kisújszállási szállások közelében:
Loading...

Kisújszállás térkép

Kisújszállás étterem, vendégló

Kisújszállás látnivalók

Kisújszállás szállás, étterem, panzió

Kisújszállás strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Kisújszállás pub

Kisújszállás pizza

Kisújszállás kávézó

Kisújszállás ügyelet, orvosi rendelő