Hol keressünk szállást?

Szállás » falusi turizmus
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

falusi turizmus szállás

Barta Vendégház, Ebes

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Barta Vendégházban, ami Hajdúszoboszló és Debrecen között található Ebesen.
Csendes környezetben pihenni vágyó vendégeknek.
Rendelkezésére áll, egy 5 férőhelyes apartman amely felszerelt konyhával és fürdőszobával illetve internet hozzáféréssel, udvarban autó beállási lehetőség, továbbá szalonnasütésre bográcsozásra nyújt lehetőséget.
Elérhetőségek:
Barta Lászlóné
4211 Ebes Kossuth u 83
06302668189
inci14@citromail.hu

További lehetőségek a Ebesi szállások közelében:

Tulipános Vendégház, Nova

A Tulipános Vendégház az ország nyugati csücskében a, a Göcsej szívében, a 75-ös főút mentén Nova községben egy csendes nyugodt utcában található. A környéken rengeteg erdő természeti látnivaló található amit akár erdei kisvasúttal van lehetőség körbejárni. A községtől 13km-re Lenti városban strandolási, gyógyfürdőzési lehetőség van. A házhoz 2 szoba tartozik 2-2 fő [...]

További lehetőségek a Novai szállások közelében:

Béres Vendégház***, Egervár

Egervár települése mellett 3*-os szálláshely várja a vendégeket: a Béres Vendégház. Természetközelség, tiszta levegő a Zalai-dombság szélén, az Őrség és a Göcsej, Zalaegerszeg szomszédságában, a Termálfürdő és AquaCity közelében, – mely 8 km-re található – Egervár szőlőhegyén, csendes, szép panorámás környezetben várja vendégeit egész éves nyitvatartással.
Elhelyezés: 3 szintes vendégházban szintenként külön bejáratú apartmanokban.
Összesen 7 szoba, [...]

További lehetőségek a Egervári szállások közelében:

Erdei Vendégház, Jászberény

Jászberény városa mellett két nagy természetvédelmi terület őrzi az egykori állat és növényvilágot. A Zagyvamenti és a Hajtai terület. Ez utóbbi része Újerdő. Erdei környezetében hangulatos szálláshellyel fogadja a vendégeket az Erdei Vendégház. A várostól pár kilométerre jól megközelíthető helyen várja az erdei csendben egyéni vendégeket, turistákat. Kertjében fedett kerti pavilon, tűzrakó, grillezőhely.
Elhelyezés: 3 db. [...]

További lehetőségek a Jászberényi szállások közelében:

Hadóka Tanya***, Jászivány

Jászapáti szomszédságában a Hevesi puszták szomszédságában Jászivány mellett a puszta 4 napraforgós egyedi szolgáltatásokkal rendelkező szálláslehetősége a Hadóka Tanya. Családi vállalkozásként működő magas színvonalú pihenőtanya a Mátra lábánál. Területén a jászsági paraszti életbe nyerhetnek betekintést a vendégek egész évben. 600 nm-es füvesített kert, Őshonos háziállatok( mangalica, racka, lipicai, polski konik lovak, szürke marha, dám szarvasok(dáma [...]

További lehetőségek a Jásziványi szállások közelében:

Nádas Tanya**, Jászszentandrás

Jászentandrás külterületén, a Termálfürdőtől, a Strohmayer Vendégháztól 2 km-re tanyasi kiserdőben fogadja a vendégeket a 3 napraforgós minősítésü Nádas Tanya. Jól megközelíthető helyen, csodálatos környezetben épült muzeális külsővel és belső berendezéssel rendelkező nádfedeles épületben biztosít szállást, szolgáltatásokat, programlehetőséget egész évben.
A házhoz fagerendás nagy terasz népi bútorokkal, nagy parkosított kert, kerti tó tartozik.
Parasztbútorokkal izlésesen berendezett központi [...]

További lehetőségek a Jászszentandrási szállások közelében:

Strohmayer Vendégház**, Jászszentandrás

Jászszentandrás településének legfőbb vonzereje vastartalmú gyógyvizére épült Gyógyfürdője gyógy-, strandmedencével, óriáscsúszdával. A fürdő bejáratával szemben biztosít szálláslehetőséget a 3 napraforgós Strohmayer Vendégház. Jól felszerelt családias hangulatú kertes családi ház kitűnő szálláslehetőséggel, gazdag programajánlattal, szolgáltatásokal.
Elhelyezés: a ház modern kényelemmel berendezett 5 db. vendégszobájában 11 fő számára. A szobákhoz 4 db. modrn fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha tartozik. [...]

További lehetőségek a Jászszentandrási szállások közelében:

Torba Lak***, Jászszentandrás

A Jászság kis települése Jászszentandrás a terület és a megye északi határán kellemes gyógyvizű strandja miatt lett keresett idegenforgalmi célpont. A strand vonzásában, a bejárattól 600 m-re található a falusi turizmus 4 napraforgós minősítésü magánszállása a Torba Lak. Családias csendes környezet várja a strandolni, gyógyulni érkező vendégeket, a környék gyógyfürdőinek gyógyvíztúristáit.
Elhelyezés: 2 db. vendégszobájában 8 [...]

További lehetőségek a Jászszentandrási szállások közelében:

Kókai Ház***, Jászszentandrás

A Jászság északkeleti részén, a megyehatár melletti Jászszentandráson is találtak gyógyvizet. A mozgásszervi betegségeket gyógyító vízre termálfürdő, strandfürdő, a fiatal vendégek számára óriáscsúszda épült 2 hektáros parkjában. A fürdő közelében található 4 napraforgós szálláslehetőség a ókai Ház. Egész évben fogadja a Jászság vendégeit, gyógyfürdőturistákat, strandolókat.
Elhelyezés közös pihenőkertben 2 épületben. Az egyikben 3 fős összkomfortos apartman, [...]

További lehetőségek a Jászszentandrási szállások közelében:

Tornácos Vendégház**, Szihalom

A 3-as főút  Árpád korban alapított községen Szihalmon halad át Füzesabony és Mezőkövesd Zsóry-fürdő között. Az értékes település kitűnő kiindulópont a környék 5 termálfürdője  /Zsóryra és Bogácsra kerékpárút vezet/,  a Tisza-tó, Eger és a Bükkalja felé induló kerékpáros, autós, motoros túrák számára. A falu 3 napraforgós minősítésű magánháza a hangulatos Tornácos Vendégház. Gyerekbarát szálláshely a [...]

További lehetőségek a Szihalomi szállások közelében:
Loading...

Szihalom térkép

Szihalom étterem, vendégló

Szihalom látnivalók

Szihalom szállás, étterem, panzió

Szihalom strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Szihalom pub

Szihalom pizza

Szihalom kávézó

Szihalom ügyelet, orvosi rendelő