Hol keressünk szállást?

Szállás » faház
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

faház szállás

Berek Horgászpark, Hövej

Magyarország északnyugati részén, Kapuvártól délre helyezkedik el. Hövej. A BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe, megcsodáljuk a lenyugvó napot, vagy esti sétánk során elnézegetjük a csillagok ezreit a fejünk felett.
Faházaink és kemping [...]

További lehetőségek a Höveji szállások közelében:

Margitka Faház 2, Vásárosnamény

A Felső-Tisza aranyhomokos partu strandja Gergelyugornyán Vásárosnamény üdülőtelepe. A strand közelében a Margitka Faház közelében található a Margitka Faház 2. A Tisza strandja, 300 m-re az Atlantika Vizi Vidámpark, pár perces autóútra a Szilva Gyógyfürdő.
Elhelyezés: 8 fő számára berendezett összkomfortos nyaralóban.  Teljesen bútorozott, felszerelt, három szoba, konyha, fürdőszoba, nappali, plusz egy erkély található benne. Az [...]

További lehetőségek a Vásárosnaményi szállások közelében:

Palóc Üdülő, Jászárokszállás

A Jászság legészakibb települése Jászárokszállás városa. Az M3-as autópálya Gyöngyösi leágazásától 15 km-re fekszik. Legvonzóbb idegenforgalmi létesítménye a Termálvizes strandfürdő kedvelt nyaralóhellyé tette a várost. Vize baleseti és műtéti utókezelésekre, mozgásszervi, reumatikus megbetegedések kezelésére javasolt. A fürdő környékén 400 üdülő, nyaraló található. A Termálfürdőtől 100 m-re fogadja a vendégeket a Palóc Üdülő. Egy hektáros gondozott [...]

További lehetőségek a Jászárokszállási szállások közelében:

Napsugár Camping***, Jászszentandrás

A Jászság hangulatos településén Jászszentanráson fogadja a vendégeket a Napsugár Camping. A mozgásszervi betegségeket gyógyító gyógy- és Strandfürdőtől 200 m-re épült kemping 4 hektáros zöldterületén egy kisebb horgásztó, árnyas környezetben sátrazóhelyek, lakókocsihelyek, bérelhető lakókocsik és apartmanok szolgálnak szálláslehetőségként.
Irányár:
helyfoglalás 500, személydíj 550, gyerek 300 Ft/fő%/éj
áram 600 Ft/nap
Bérelhető faház: 6.000 Ft/éj
Bérelhető lakókocsi 4.500 Ft/éj
+IFA
Elérhetőség:
Napsugár Camping
5136 Jászszentandrás, Napsugár [...]

További lehetőségek a Jászszentandrási szállások közelében:

Termál Camping, Jászszentandrás

A Jászság északkeleti részén a megyehatárnál fekszik Jászszentandrás községe. A Jászság gyógyvizes strandfürdője várja a strandolni, gyógyulni érkező vendégeket, a gyógyvizekben gazdag környék gyógyfürdőturizmusát. A mozgásszervi megbetegedésekre gyógyító hatásu fürdő szálláslehetősége a Termál Camping.  A kemping és a strand a község közepén mintegy 20.000 m2 parkban helyezkedik el.
Szállásai:
140 fős sátrazóhely, lakókocsihely, 4 fős faházak.
Irányárak strandbelépővel:
Személy [...]

További lehetőségek a Jászszentandrási szállások közelében:

Tállya Önkormányzat Faháza, Tállya

Szerencstől pár kilométerre a Zempléni-hegység déli lankáin fekszik Tállya borfaluja, egykori mezőváros. A csendes falu a borturizmus központja, a Tokaj-Hegyalja Borvidék faluja, kiindulóhelye a Zempléni kirándulásoknak, otthona építészeti, történeti, bortörténeti emlékeinknek. A falu központi részén biztosít hangulatos szálláslehetőséget a Tállya Önkormányzat Faháza. Egész évben fogadja az ide érkező társaságokat, családokat.
Elhelyezés: 14 db. szobájában 34 fő [...]

További lehetőségek a Tállyai szállások közelében:

Nagy Ho Ho Vendégházak III, Poroszló

A Tisza-tó kapujában, Poroszló üdülőtelepén a szabadstrandtól pár percre fogadják vendégeiket a Nagy Ho-Ho Szálló Vendégházai. A családi vállalkozás vendégei a kényelmes szállásokon kívül a házigazda hajóján, csónakjain horgásztúrákon, vizitúrákon is részt vehetnek. A vendég horgászokat kedvezményes csónakhasználat, megközelíthető beetett hely,télen léki horgászatás lehetősége fogadja.
A Nagy Ho-Ho 3. Vendégháza összkomfortos faház egy külön telken. Kertjében [...]

További lehetőségek a Poroszlói szállások közelében:

Zánka Új Nemzedék Központ Szállásai 4, Zánka

A Zánkai Új Nemzedék Központ szállodái mellett apartmanházakban, faházakban, horgásztanyában és kempingben is bizrosít szállástt vendégei számára.
Apartmanházak: egész éves nyitvatartás.
Faházak, kemping, horgásztanya csak nyári idényben.
Fenyő Apartmanház 14 db. 2 ágyas pótágyazható konyhás apartman. Akadálymentesített száláshely!
Fenyves Nagyfaház: 3 szobás 6 ágya, zuhanyozó, WC, alapfelszereltségü konyharész
Fenyves Kisfaház: 2 szobás 4 ágyas, zuhanyozó, WC,, alapfelsz. konyharész
Napház Solar Faház: [...]

További lehetőségek a Zánkai szállások közelében:

Termál Kemping és Vendégház, Berekfürdő

A Nagykunság és a Hortobágy szélén, Karcag szomszédságában a környék híres gyógyvizeiből emelkedett nemzetközi hírnévre Berekfürdő. A Pávai Ferenc geológus által feltárt gyógyvízre jól felszeret nyitott és csukott medencékkel, gyógyrészleggel rendelkező fürdőkomplexum épült. A 8 hektáron elterülő fürdő területén biztosít szálláslehetőséget a Termál Kemping és Vendégház.
Kemping: 5000 nm-es fás, ligetes területén 1000 fő szálláslehetőségét [...]

További lehetőségek a Berekfürdői szállások közelében:

Termál Kemping, Túrkeve

A Turkevei Gyógyfürdő, Termálfürdő időszakos szálláslehetősége a Termál Kemping. ” hektár zöldterületen fogadja a vendégeket a fürdő szomszédságában. Területén sátorhelyek, lakókocsihelyek, faaházak biztosítanak szálláslehetőséget.
Nyitvatartás: áprilistól októberig
Faházak: 15 db. kb. 7 nm. alapterületü járdával összekötött faháztelep a fürdő területén. 8 db. 2 ágyas, 7 db. 4 fős. A házak mellett közös WC, zuhanyozó, konyha.
A fürdő területén [...]

További lehetőségek a Túrkevei szállások közelében:
Loading...

Túrkeve térkép

Túrkeve étterem, vendégló

Túrkeve látnivalók

Túrkeve szállás, étterem, panzió

Túrkeve strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Túrkeve pub

Túrkeve pizza

Túrkeve kávézó

Túrkeve ügyelet, orvosi rendelő