Hol keressünk szállást?

Szállás » erdei iskola
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

erdei iskola szállás

Jurtábor “Nomád” Ifjúsági Szálláshely, Novaj

Az Eger és Mezőkövesd közötti kis völgyfaluban Novajon az ősmagyar, mongol történelmi múltba vezető helyszín és programok fogadják a Jurtábor Nomád Ifjúsági Szálláshely fiatal vendégeit.
Szálláslehetőség: 7 db. 7-10 fős nemez-jurtában. Közös zuhanyozók, WC-k, öltözők.
Kézműves és Erdei Iskolai programokhoz 180 nm-es fedett rendezvénytér, benne melegítőkonyha, étkező.
Ellátás: napi négyszeri étkezés.
Programok: lovaglás, íjászat, népi ételek készítése, kenyérsütés kemencében, [...]

További lehetőségek a Novaji szállások közelében:

Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Szálláshely, Mezőkövesd

A nemrég kibővített, felújított Zsóry-fürdő Mezőkövesdtől 4 km-re Észak-Magyarország legnagyobb fürdőkomplexuma. Betegek, strandolók, minden korosztály számára fürdőélményt jelent. A fürdő mellett jól felszerelt üdülő elsősorban az ifjak számára készült. A Zsóry Zsibongó Gyereküdülő és Szálláshely egész évben fogadja vendégeit. Fűtési szezonban 140, nyári időszakban 220 fő férőhellyel.
Elhelyezés: 2 szintes 18 fős és 21 fős lakóegységekben. [...]

További lehetőségek a Mezőkövesdi szállások közelében:

Megbékélés Háza és Ifjúsági Ház, Berekfürdő

Berekfürdő csendes üdülőfalujában, a gyógyvizéről híres Gyógy- és Termálfürdő közelében található a Megbékélés Háa Református Konferencia Központ. A kül- és belföldi gyülekezési csoportok elhelyezésén, szakmai konferenciák lebonyolításán kívül erdei iskolák rendezését, egyéni üdülés lehetőgét is biztosítja.
Ifjúsági Ház: az erdei iskolák programjait bonyolítja. Kézművesprogramok, sportprogramok, fürdőprogramok, Karcagi kézművesség, múzeumok, Hortobágyi programok. Magas színvonalu technikai, emberi háttérrel.
Egyéni [...]

További lehetőségek a Berekfürdői szállások közelében:

Bakonyi Kisbetyár Erdészeti Erdei Iskola, Ugod-Huszárokelőpuszta

A hajdani bakonyi betyárok búvóhelye, a Gerence-patak völgyének erdei között található a Bakonyi Kisbetyár Erdészeti Erdei Iskola. A Dunántúl egyik legszebb, természeti és kultúrtörténeti értékekben gazdag vidékén a Magas-Bakony turisztikai központjától,Bakonybéltől 9 km-re Huszárokelőpusztán egy 4 hektáros gondozott parkban bújik meg a 36 fő befogadására kiépített szállóépület, 7 szobájával, egyszemélyes illetve emeletes ágyaival. Jól felszerelt [...]

További lehetőségek a Ugod-Huszárokelőpusztai szállások közelében:

Huszárokelőpusztai Vadászház és Üdülőház, Ugod-Huszárokelőpuszta

A Magas-Bakony erdeiben  Bakonybéltől mintegy 8 km-re a hajdani betyárok búvóhelyeként elhíresült Gerence patak völgyében fogadja a vendégeket a Huszárokelőpusztai Vadászház és Üdülőház. 4 ha-os, szépen kezelt park rejti az I. osztályú Vadászházat és az Üdülőházat.
Zirctől és Pápától egyaránt kb. 20 km távolságban van, közvetlen buszjárattal Budapestről .
A vadászház kitűnő lehetőséget biztosít vállalati tréningek, családi [...]

További lehetőségek a Ugod-Huszárokelőpusztai szállások közelében:

Erdei Iskola és Oktatóközpont, Ravazd

A Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet, a Sokorói erdő  melletti Ravazdon található a KAEG. Zrt Erdészeti Erdei Iskolája. Az iskola a fiatalok számára segít a természet, az erdő megismerésére, megszeretésére. Oktatóközpont, ifjúsági szálláshely, vadászház, rengeteg szabadidős tevékenység lehetőségével.
Elhelyezés: 7 db. szobájában 31 fő számára. Egész évben fogadja a fiatalokat, csoportokat, táborokat.
Irányár: 1.700-3.000 Ft/fő/éj
Szolgáltatások, programlehetőségek: külső medence, étkezési [...]

További lehetőségek a Ravazdi szállások közelében:

Jósva Erdei Iskolai Bázishely és Református Oktatási Centrum, Jósvafő

Jósvafő védett műemléki környezetében az Ófaluban az 1900-as években épült egykori református parókia épülete ad otthont a Jósva Erdei Iskolai Bázishely és Református Oktatási Centrumnak. A felújított kúriaszerü épület a falu központi helyén, a Tájház, az egykori középső vizimalom mellett, a Jósva-patak partján található. Kertjében tűzrakó, grillezőhely.
Elhelyezés: turistaszállás jellegü, egész évben nyitvatartó szálláshely. 2 db [...]

További lehetőségek a Jósvafői szállások közelében:

Borz-alom Erdészeti Erdei Iskola, Szín

Az Aggteleki Karszthegység déli völgyében a Jósva-patak mentén fekszk Szín község. Az Aggteleki NemzetiPark Területén, Aggtelektől 15 km-re. A kis faluhoz tartozó lakott területek egyike Szelcepuszta a falutól 5 km-re. Az Északerdő Zrt. erdészeti épületegyüttesének egyik tagja a Borz-alom Erdei Iskola. Az egyemeletes épület az 1960-as években épült a festői szépségü völgy oldalában.
Elhelyezés: egész éves [...]

További lehetőségek a Színi szállások közelében:

Szalamandra Ház, Szögliget

A Bódva völgyétől északi irányban a Ménes patak völgykatlanában található hegyifalu és kirándulóhely Szögliget. A környező karszthegyek rengeteg barlangot, víznyelőt rejtenek, oldalukban kristálytiszta vizű karsztforrások fakadnak, ivóvízzel ellátva a térség településeit. A falu külterületén a Ménes patak völgyében található szálláslehetőség a Szalamandra Ház és Kemping. A közel két hektáros zárt udvar nyári időszakban sátorozásra, táborozásra, [...]

További lehetőségek a Szögligeti szállások közelében:

Karola Major, Szalonna

Az ország egyik legnagyobb, legszebb mesterséges víztározójának, a Rakaca víztározó partján Szalonna és Meszes között a Karola Majorban  működik a “Karolai” Környezetvédelmi és Ökológiai Oktató Központ. Egész évben fogadja vendégeit. A régi kúria épületét nagy park, a Cserehát erdői veszik körbe. A hely elhelyezkedését és adottságait tekintve kiválóan alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, táborozások, továbbképzések, baráti [...]

További lehetőségek a Szalonnai szállások közelében:
Loading...

Szalonna térkép

Szalonna étterem, vendégló

Szalonna látnivalók

Szalonna szállás, étterem, panzió

Szalonna strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Szalonna pub

Szalonna pizza

Szalonna kávézó

Szalonna ügyelet, orvosi rendelő