Hol keressünk szállást?

Szállás » Csepel-sziget
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Csepel-sziget szállás

Mike Tanya, Ráckeve

A Csepel-sziget gyöngyszemén Ráckevén az Angyaliszigeten kínál szálláslehetőséget a Mike Tanya. AZ UTOLSÓ PÁKÁSZ című filmben szereplő MIKE bácsi volt tanyájáról van szó, ahol mindössze a XXI. század komfort igényeinek megfelelő kialakítások történtek meg a – falusi turizmus keretein belül. Kétszintes, kertes horgásztanya, önálló nyaralóházként kiadó tavasztól őszig. A Ráckevei Duna partjától 50 m-re, a [...]

További lehetőségek a Ráckevei szállások közelében:

Hotel Termálkristály Aqualand****, Ráckeve

A Csepel-sziget fővárosában Ráckevén az 5 hektáron elterülő Aqualand fürdőkomplexum a 4*-os Hetel Termálkristály megnyitásával már luxus színvonalu Gyógy-, Wellness-szállodával is rendelkezik. A szálló vendégei saját medencék, wellnesszolgáltatások  mellett az élményfürdő, uszoda, wellnesz-, szépészeti tehát  szinte minden szolgáltatását is igénybe vehetik a szállásárak kifizetése után.
Az egész évben nyitvatartó szálloda magas színvonalat képviselő 25 db. szobájában [...]

További lehetőségek a Ráckevei szállások közelében:

Szigetújfalu Vendégház, Szigetújfalu

Szigetújfalu a Csepel szigeten a Nagyduna partján ősi kis falu Szigetszentmárton szomszédságában, Ercsivel szemben. Az Újfalusi erdő a sziget egyik legszebb és legnagyobb ártéri erdeje. A falu egyik kis utcájában álló Szigetfalui Vendégház “B” kategóriás ifjusági és turistaszállást biztosít egész évben vendégeinek. 5 db. szobájában 32 főre 4 ágyas családi és 10 ágyas csoportos szállás. [...]

További lehetőségek a Szigetújfalui szállások közelében:

Airport Szálló***, Tököl

Tököl a Csepel-sziget közepén kiindulóhelye a sziget felfedezésének. A közeli település önmagában is hangulatos, cukrászdákkal, híres éttermekkel. Az egykori repülőtérről kapta nevét a 3*-os Airport Szálló. Ahol az utak összefutnak: Tököl, Szigethalom, Halásztelek, Szigetszentmiklós felől, hatalmas üzletközpont alakult ki. Mellette áll a szálloda, gyönyörű parkjában aranyhalas dísztó, játszótér, kerti pihenők.
A szálloda 17 db. színvonalas szobájában [...]

További lehetőségek a Tököli szállások közelében:

Tomega Duna Családi Üdülő, Szigethalom

Szigethalom Dunaszigeten a Tomega Duna Családi Üdülőben kellemes vízparti szállások várják vendégeiket. A turista színvonalú faházakból álló üdülőtelep a Ráckevei-Dunával körülvett földnyelven a horgászok paradicsoma. A horgászcsónakok bejárhatják a vadkacsákkal teli nádasok útjait.
A hangulatos kis házak 3-4 ágyas szobájában, fürdőszobával, 2 szobához 1 konyhával egyszerű felszereltségű apartmanos elhelyezést biztosítanak. Családok, baráti társaságok csodálatos környezetben  tölthetik [...]

További lehetőségek a Szigethalomi szállások közelében:

Mártoni Ifjusági Tábor, Szigetszentmárton

Szigetszentmártonban a Csepel-sziget keleti oldalán, a Kisduna mellett található a Mártoni Ifjúsági Tábor. A vízpart a Velencei tóra emlékeztet hangulatával, szabályzott vízszintjével és növényzetével, a természet csendjével. 7500 nm-es területen 56 fő számára nyújt szálláslehetőséget, fűthető faházakban, és egy kétszintes épületben. A hajdani iskola területén több közösségi terem csoportos játékokra, számítógéppel felszerelve. A táborhelyen konyha, [...]

További lehetőségek a Szigetszentmártoni szállások közelében:

Oázis Wellness Park Panzió***, Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós immár a Budapest körzetébe tartozó fürdőközpontokhoz tartozik az Oázis Wellness Park megnyitásával. Nyitott Élményfürdő több medencével, csúszdákkal, sodrófolyosóval, vizilabda, viziröplabda medence, fitnesz, wellnesss, sportpályák teljes arzenálja várja vendégeit. Fedett fürdőközpontja szintén mindennel rendelkezik.
Szálláslehetősége a 3*-os Oázis Wellness Park Panzió. A fürdőkomplexum szolgáltatásaihoz kényelmes szobákkal, gyerekbarát szolgáltatásokkal járul hozzá.
Elhelyezés: 21 szobájában 100 fő szálláslehetőségét biztosítja.
I.Wellness [...]

További lehetőségek a Szigetszentmiklósi szállások közelében:

Dunaweekend Nyaralóházak, Makád

A Csepeli-szigeten Ráckevétől délre a Ráckevei-Duna partján a Makád településhez tartozó nyaralótelepen önálló vízparti nyaraló kiadók. A nyaralók teljesen berendezett apartmanházak, egész évben alkalmasak festői, természetközeli pihenésre, kikapcsolódásra.
A házak minimum egy hetes turnusokra bérelhetők, maximum a kiírt férőhely szerinti főre. Ráckeve, mint a környék központja autóval, kerékpárral 10 perc alatt elérhető.
Minden ház fűthető, nagy zöldterülettel, [...]

További lehetőségek a Makádi szállások közelében:

Vízparti Vendégház, Ráckeve

Ráckeve közvetlen vízparti magánszállása a Vízparti Vendégház. A városközponttól 2km-re, az étteremtől, bolttól 1 km-re fogadja vendégeit. Új építésű kétszintes családi ház hatalmas kertje a vízpartig nyúlik, ahol saját stégje, csónakja, horgászhelye van. A udvarban grillezőhely, tűzrakó, parkolási lehetőség, a nagy saját partrészen napozni, fürdeni ideális.
A kétszintes családi ház, mint önálló apartmanház egész évben kiadó [...]

További lehetőségek a Ráckevei szállások közelében:

Lagúna Panzió, Ráckeve

A Lagúna Panzió Ráckeve frekventált területén, könnyen megközelíthető. A Panzió megközelítése rendkívül egyszerű közúton, csakúgy, mint tömegközlekedéssel. Közvetlenül a Panzió előtt van A HÉV végállomás és a Volánbusz megálló. A Panzió teraszán kerti bútorok vannak, a nyári melegben kellemes hűvös hely ahol a vendégek fogyaszthatják ebédjüket és italaikat. A panzió közelében termálfürdő, élménypark várja a [...]

További lehetőségek a Ráckevei szállások közelében:
Loading...

Ráckeve térkép

Ráckeve étterem, vendégló

Ráckeve látnivalók

Ráckeve szállás, étterem, panzió

Ráckeve strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Ráckeve pub

Ráckeve pizza

Ráckeve kávézó

Ráckeve ügyelet, orvosi rendelő