Hol keressünk szállást?

Szállás » Bükkszentkereszt
Személyes ajánlatunk Önnek:
Kiemelt szponzorált ajánlataink:
Szálláshely hozzáadása:

Bükkszentkereszt szállás

Falusi Vendégház, Bükkszentkereszt

Az ország legtisztább levegőjük hegyifalujának is nevezik Bükkszentkeresztet. A Bükk kedvelőinek, az erdei környezetnek, csendnek kedvelői szívesen keresik fel a Lillafüred és Miskolc közelében fekvő klimatikus gyógyhellyé minősített falut. Színvonalas magánszállások fogadják az ide érkezőket. Falusi Vendégház néven várja vendégeit Horvátné Fürjes Katalin kertes családi nyaralóháza. Az erdőre néző szép kertben szabadtéri sütés-főzés lehetősége.
Elhelyezés: 10 [...]

További lehetőségek a Bükkszentkereszti szállások közelében:

Hegedűs Jánosné Vendégháza, Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt az ország egyik legmagasabban fekvő települése a Bükk erdei közötti völgyben található. Tiszta levegőjű szubalin klímájú klimatikus gyógyhely. A falu vendégszerető szállásadói színvonalas magánszállásokban fogadják vendégeiket. Hegedűs Jánosné Vendégháza 2 szintes önálló kertes családi ház. A szép kis kertben szalonnasütés, bográcsozás lehetősége, gépkocsibeálló.
A házban 3 db. szoba, önellátásra berendezett konyha, fürdőszoba 9 fő számára [...]

További lehetőségek a Bükkszentkereszti szállások közelében:

Borostyán Étterem és Fogadó, Bükkszentkereszt

Miskolc és Lillafüred között, de inkább Lillafüred-Hollóstető felől érhető el az ország egyik legmagasabban fekvő hegyi falva Bükkszentkereszt. A szubalpin klímáju gyógyhelyet egész évben felkeresik a tiszta levegőre, a Bükk erdei csendjére vágyó vendégek. A falu régi vendéglátóhelye újult meg 2009-es megnyitásával a Borostyán Étterem . Magyaros konyha, a szlovák nemzeti különlegességek, rostonsült és grillételek [...]

További lehetőségek a Bükkszentkereszti szállások közelében:

Ifjúsági Tábor, Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt festői faluja, a Bükk völgye, jó megközelíthetősége, szubalpin klímája kiváló lehetőséget biztosít a Bükkszentkereszti Ifjúsági Tábor működésére. Nagy területen szabadtéri és sportprogramok, közös termekben kézműves foglalkozások, túrák, íjászat, lovaglás, táncház foglalkoztatja a gyerekeket.
Elhelyezés:
10 db. 12 fős különálló kőházban, vizesblokk közös épületben.
1 db. 12 személyes faház, Wc zuhanyozó az épületben.
Irányár: 1 éjszaka 1.600 Ft/fő kettőnél [...]

További lehetőségek a Bükkszentkereszti szállások közelében:

Familia Apartman***, Bükkszentkereszt

A Bükk egy szép völgyében, de még így is az ország egyik legmagasabban fekvő településén Bükkszentkereszten fogadja vendégeit a Familia Apartman. Csodálatos erdei környezetben 8.000 nm-es saját területtel. A saját erdőrészben sétálhatnak pihenhetnek, piknikezhetnek a vendégek. Egész évben nyitvatartó magánszállás tiszta levegőn a szubalpin gyógyhellyé minősített Bükkszentkereszten, a réteken nyáron ragyogó napsütés, télen sokszor magas [...]

További lehetőségek a Bükkszentkereszti szállások közelében:

Privát Fogadó és Étterem**, Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt Miskolc-Bükkszentlászló szomszédságában a Bükk szép völgyében fekszik. Az igazi megközelítése a Lillafüred-Felsőtárkány panorámaúttól Hollóstető leágazástól. Az üdülőfalu központjában nemrég épült színvonalas magánszállások, vendéglátóhelyek fogadják a hegyi turizmus, kikapcsolódás, pihenés vendégeit. A Privát Fogadó és Étterem 2*-os színvonalú szállásokkal várja az ide érkezőket kétszintes épületében. A kertjében szabadtéri sütés-főzéshez fedett terasz asztallal, paddal.
Az emeleten 8 [...]

További lehetőségek a Bükkszentkereszti szállások közelében:

Ódon Panzió***, Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt Miskolc-Lillafüred közelében a Bükk üdülőfaluja. Hegyoldalra futó házak, tiszta levegő, csend, nyugalom fogadja vendégeit. Az Ódon Panzió a település 3*-os magánszállása. Új, kétszintes szállodaszerű épület boltíves ablakokkal, teraszokkal a földszinten. A szomszédos Privát Panzió családias hangulatú éttermében magyaros és helyi konyhával félpanziós ellátás rendelhető, esküvők, rendezvények lebonyolítása teremben és szabadtéren.
A Panzió egész évben fogadja [...]

További lehetőségek a Bükkszentkereszti szállások közelében:

Dudás Panzió***, Bükkszentkereszt

Bükkszentkereszt a Bükki Nemzeti Park hegyi üdülőtelepe. múltja az üveghuták, erdőjárók, erdei munkások élete, jelene az igényes vendéglátás a kitűnő természeti adottságokkal rendelkező szubalpin klímájú hegyifaluban. A 3*-os Dudás Panzió modern kastélyépülete a község központjában fogadja vendégeit. Az udvarban szalonnasütési, főzési lehetőség van, fajátszótér, fedett kerti pavilon. Szauna, merülőmedence, szolárium külön díj ellenében vehető igénybe.
Elhelyezés: [...]

További lehetőségek a Bükkszentkereszti szállások közelében:

Hollóstető Fogadó és Étterem, Hollóstető

A Bükk egyik csodálatos helyszínén a Lillafüredtől pár kilométerre levő Hollóstetőn fogadja vendégeit a Hollóstető Fogadó és Étterem. A Felsőtárkány felé menő hegyi panorámaút első állomása Lillafüredtől. A ház felett induló túrák a Bükk fennsíkra vezetnek. Egész évben kitűnő túrák indulhatnak gyalogosok, hegyi kerékpárosok, sífutók számára. Csodálatos erdei környezet, tiszta de csípős levegő /énekelni vágyó [...]

További lehetőségek a Hollóstetői szállások közelében:

Hollóstetői Hegyi Kemping**, Hollóstető

Lillafüredtől 7 km-es szerpentín út Répáshuta felé Hollóstető, a Bükkszentkereszti elágazás. A Bükkszentkereszthez tartozó Hollóstető a Bükki Nemzeti Park nagyhírü kirándulóhelye már hosszú évek óta. Turistaház, kemping a turisták szálláshelye itt a Bükk Fennsík alatti sűrű erdők között. A Hollóstetői Hegyi Kemping megújulva 2*-os magánvállalkozásként fogadja a gyalogos, kerékpáros, autós túrákon érkező kűl- és belföldi [...]

További lehetőségek a Hollóstetői szállások közelében:
Loading...

Hollóstető térkép

Hollóstető étterem, vendégló

Hollóstető látnivalók

Hollóstető szállás, étterem, panzió

Hollóstető strand, wellnes, fürdő, uszoda, spa

Hollóstető pub

Hollóstető pizza

Hollóstető kávézó

Hollóstető ügyelet, orvosi rendelő